2-i-1 Tavle
Oxybul

2-i-1 Tavle

Oxybul
Når dit barn er udstyret med to kridt, svampen, fire magneter og papirrullen er der ingen begrænsninger for dets udfoldelsesmuligheder med denne trætavle.
...Læs mere
2-i-1 Tavle
pris299.95 DKK
VariantOneSize
15 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Når dit barn er udstyret med to kridt, svampen, fire magneter og papirrullen er der ingen begrænsninger for dets udfoldelsesmuligheder med denne trætavle. Barnet kan vælge mellem en tavle til kridt og en tavle til tusch, når det vil udtrykke sig for at udvikle motorik og kreativitet. Med svampen kan barnet frit slette sine tegninger og starte forfra i det uendelige. Denne tavle med to sider kan let stilles på et bord og hældes efter dit barns behov. Med den praktiske papirrulle er der muligheder for at gå videre med kreativiteten.

Indeholder: 2 magnettavler (1 hvid og 1 sort tavle) med en skriveflade på 38 x 28 cm. 1 aftagelig trætavle, 2 store kridt, 1 svamp, 1 sort filtsvamp, 4 farvemagneter og 1 papirrulle. 
Mål: 54,5 x 44,5 cm 
Finish: Vandbaseret maling

Alder: 3+ år


ARTIbul

Udtryk din kreativitet
Kreativt aktivitetslegetøj med et bredt udvalg af materialer og teksturer, der forfiner finmotorikken og fingerfærdighederne i det personlige og kreative udtryk.

Vores ARTIbul-legetøj inkluderer:
- En bred vifte af farver, teksturer og former for at opmuntre børn til at eksperimentere.
- Ergonomiske produkter, der gør, at de helt små børn kan holde på dem (stofhåndtag og afrundede hjørner) så de føler sig trygge og kan udvikle fingerfærdighederne.
- Høj kvalitet giver gode resultater
- Komplette sæt med enkle forklaringer der gør det nemt at oprette projekter, som børn vil elske.

  • Varenummer: 307653
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk