9 sikre gavehits til din venindes babyshower

Skal du holde babyshower for en veninde, gælder det, som navnet antyder, om at lade en sand gaveregn vælte ned over den kommende mor. Vi iler med de mest betænksomme gaveideer.

1. Creme til maven


De sidste uger inden fødslen er det spændte maveskind virkelig under pres. Forær hende en lækker creme til at smøre på maven.
2. Må. Ha’. Kaffe.


Som nybagt mor har du brug for kaffe. Meget kaffe. Forær hende en lækker to-go kop, der kan holde cafébudgettet lidt nede.
3. Bleer med søde beskeder


Bleer er den oplagte babyshower-gave. Du kan gøre dem mere personlige ved at skrive en sød hilsen eller et sjovt citat på hver ble. Det får smilet frem, når din veninde står lidt træt og skifter dagens syvende ble.
4. Omsorg til trætte bryster


Det er hårdt arbejde for brysterne at blive mor. Sammensæt en lille pakke med en blød amme-bh, brystvortecreme og ammeindlæg.
5. Barnets første bog


Tiden flyver afsted, når man får en lille ny. Forær hende en smuk bog, som gør det let at huske alle detaljerne fra den første tid.

Magni - Fødselsstork Stor
Magni
Magni - Fødselsstork Stor
239.95 DKK
Udsolgt i webshop

6. Hjælp? Ja, tak


Lav en lille æske med hjemmelavede gavekort til små tjenester, når barnet er født: En gåtur med barnevognen, en brunch, en pasning af baby og så videre.7. Pusle, pusle


Lige om lidt er den lille her, og så er det godt at være forberedt. En god pusletaske med plads til bleer, stofbleer og sutteflasker er ikke til at undvære.  
8. Mmm, godnat!


Gør den sidste ventetid lidt rarere med en skøn, blød graviditetspude, så din veninde kan sove sødt. Når den lille er kommet, kan den bruges som ammepude.9. Forberedelse


Når alle tanker alligevel kredser om babyen i maven, kan din veninde lige så godt få svar på nogle af de ting, der venter forude. Klæd hende godt på med Sofie Lindes bog ’Fårking gravid’.


Har du også læst?

7 MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FRA NYBAGTE FORÆLDRE

At få et barn er lig med en helt ny verden for de fleste, som medfører en masse spørgsmål og nye situationer, som de færreste nybagte forældre har stået i før.

INSPIRATION TIL BABYSHOWER

Ingen siger, at et babyshower skal gøres på en helt bestemt måde. Det vigtigste er at gøre lige præcis det, der vil gøre netop din veninde allermest glad. Der er mange måder at gøre det på, vi giver her lidt inspiration til dagen.

10 TIPS TIL AMNING

De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.

PAK HOSPITALSTASKEN

Vi har lavet en liste over de ting, man skal medbringe i hospitalstasken til fødslen. Listen er især en tjekliste til førstegangsfødende, som vælger at blive på patienthotellet, men kan sagtens bruges som påmindelse til flergangsfødende.  ​​​​​​​