Aton B i-Size - Volcano black
Cybex

Aton B i-Size - Volcano black

Cybex
Aton B i-Size leverer effektiv rejsesikkerhed for din baby fra fødslen op til 18 måneder. En solskærm XXL UPF50+ giver skygge, og en højdejusterbar nakkestøtte kan tilpasses til dit voksende barn.
...Læs mere
Aton B i-Size - Volcano black
pris1,499.00 DKK
VariantOneSize

På lager i 24 butikker

365 dages returret
Produktinformation
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Prismatch

Aton B i-Size leverer effektiv rejsesikkerhed for din baby fra fødslen op til 18 måneder. En solskærm XXL UPF50+ giver skygge, og en højdejusterbar nakkestøtte kan tilpasses til dit voksende barn. Lineær beskyttelse mod sidekollision, giver beskyttelse i tilfælde af sidekollisioner, og med Base M (tilkøb) opnås yderligere sikkerhed og stabilitet - basen er også kompatibel med Sirona M2 i-Size, når babyen bliver ældre.
Let at håndtere uden for bilen, den vejer kun 3,9 kg og kan fastgøres til enhver CYBEX eller gb-klapvogn. Klar til anvendelse fra første dag, og autostolens aftagelige nyfødte indlæg lader selv de mindste passagerer ligge i en ergonomisk forbedret position.

Funktioner: 
-XXL solskærm: Afskærmer dit barn mod elementerne med en kaleche lavet af UPF50+ beskyttende stof, der giver skygge og læ både inde i og uden for bilen.
-Højdejusterbar nakkestøtte med 11 positioner: Tilpas dit bilstol, så det passer til dit voksende barn - med 11 nakkestøttestillinger til at støtte deres hoved, nakke og skulder, og en sele, der automatisk justeres sammen med nakkestøtten.
-Lineært beskyttelsessystem mod sidekollision: I tilfælde af en sidekollision skal L.S.P. Systemet fungerer sammen med bilstolens energiabsorberende skal for at reducere kræfter med cirka 25%.
-Letvægt: Aton B i-Size vejer kun 3,9 kg og kan transporteres og placeres i bilen med et minimum af kræfter.
-Rejsesystem: Fortsæt din rejse uden for bilen. Ved hjælp af adaptere kan Aton B i-Size fastgøres til enhver klapvogn fra CYBEX, gb eller andre udvalgte mærker.
-Aftagelig nyfødt indlæg inkluderet: Understøtter en ergonomisk korrekt position for babyer op til 60 cm.

  • Varenummer: 332070
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk