BABY-SAFE i-SIZE Flex Base - Sort
Britax-Römer

BABY-SAFE i-SIZE Flex Base - Sort

Britax-Römer
Baby-Safe I-size Flex base fra Britax-Römer passer kun til den autostol der hedder Baby-Safe 2 I-size. Basen kan bruges i alle biler der har ISOFIX. Denne base kan justeres afhængig af hældning på bilens bagsæde.
...Læs mere
BABY-SAFE i-SIZE Flex Base - Sort
prisDagspris1,999.00 DKK

9 stk. online

Levering 1-3 hverdage

På lager i 29 butikker

365 dages returret
Produktinformation
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Prismatch

Baby-Safe I-size Flex base fra Britax-Römer passer kun til den autostol der hedder Baby-Safe 2 I-size. Basen kan bruges i alle biler der har ISOFIX. Denne base kan justeres afhængig af hældning på bilens bagsæde. Hvilket er med til at sikre at autostolen altid er vandret, så barnet bedre kan holde sit eget hoved. Denne base har blandt andet:

* Højdejusterbart støtteben
* Nem adgang til ISOFIX
* Praktisk at rengøre

Tysk grundighed
Denne base er smart, da Britax-Römer har udviklet en base, hvor det nu er muligt at justere hældningen , således at hvis bilens sæder er skrå, så kan basen "rettes op" således at den igen er vandret. Der er 4 forskellige indstillinger, og viklen kan ændres op til 9 grader. Det er da bare super smart! Da det giver den mest ergonomiske stilling for dit barn, når I er på farten.

Højdejusterbart støtteben
Støttebenet giver baby autostolen ekstra stabilitet via bilens gulv. Det minimerer vippe- og drejebevægelser og reducerer de fremadrettede kræfter, der påvirker dit barn i tilfælde af sammenstød, og medvirker dermed til at beskytte barnet. Med henblik på sikker montering kan støttebenet justeres til den højde, der passer bedst til bilen. Den letaflæselige indikator viser dig, når støttebenet står fast på bilens gulv.

Ind og ud igen og igen!
Du kommer til at flytte baby autostolen ind og ud af bilen mange gange, særligt i de første måneder, og vi har derfor gjort det nemt både at montere og fjerne autostolen. Basen bliver i bilen og er fastgjort til ISOFIX forbindelsespunkterne, og babyautostolen kan så bare klikkes på og af basen efter behov. Indikatorer på Baby-Safe I-size autostolen viser, om det er monteret korrekt på basen, så du kan have ro i sindet på alle rejser.

Du kan med fordel vælge at beskytte bilens sæder ved at tilkøbe en sædebeskytter.

 

Specifikationer:

Mål: H: 45-72 cm (fra bilens gulv) B: 44 D: 64 cm.
Vægt: 8,7 kg.

Højdejusterbart støtteben
Nem at opbevare i f.eks. bilen bagagerum
ISOFIX-flexsystem
Nem at rengøre med vand og sæbe
Nem adgang til ISOFIX beslag

 

Se manual her:

  • Alder: 1½ år, 6-9mdr, 1 år, 3-6mdr, 9-12mdr, 0-3mdr
  • Varenummer: 283018
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk