Babyudstyr der gør en forskel i hverdagen

Junglen af babyudstyr er stor, og det kan sommetider være svært at finde ud af, hvilket babygear, der vil gøre en forskel i lige netop din babys og dit liv. Vi har derfor spurgt nogle af de forældre, der følger BabySam, hvilke produkter og gode råd, de kan give videre til andre nybagte mødre og fædre. For hvem ved det bedre end de, der selv har været i samme situation, og er kommet helskindet igennem.

Gode råd og erfaringer med babyudstyr

Svarene fra forældrene indeholder masser af gode råd om produkter, der har hjulpet i hverdagen. Især har Voksiposen, ammepuder og barnevognene fra Odder været en succes. Generelt har produkter, som har haft en beroligende effekt været populære; slyngevugger, en babynest og en vågelampe. Praktiske produkter, som et stativ til badekaret, en Tripp Trapp stol og en vugge til baby i forældresoveværelset er alt sammen med til at gøre hverdagen med en lille baby lidt lettere.

En god barnevogn er lige sagen

Flere forældre udtrykker glæden ved en god barnevogn, der kan bruges til barn 1, 2 og 3. Mange er helt vilde med barnevognene fra Odder. Blandt andet Christina Hvidbjerg Mikkelsen:


"Elsker min Odder barnevogn lige så højt som for 4 1/2 år siden, hvor vi købte den til første fødte, nu er det 3. fødte der har glæden af at ligge i den."


Odder er perfekte til det danske vejr og kan tåle både regn, slud og sne. Du er selv med i designprocessen, når du vælger barnevognene fra Odder, da du selv kan kombinere, hvilket stel og overdel, der passer til jeres behov.


Babyslynger/vikle og ammepuder skaber nærvær

Babyslynger og ammepuder har været nogle af de produkter, der har givet stor glæde. Du får nærhed og en hyggelig stund med din baby, når I er i kontakt med hinanden.


Karina Mejdahl Holmstrand: "Jeg elskede min ammepude (ikke med kugler) det var så hyggeligt og afslappende, samt mine babyalarmer fra BabySam for de gik aldrig i de andre babyalarmer, da Thea blev lidt ældre og brugte sut var det de selvlysende for de var til at finde om natten."  

Bæresele Omni 360 - Pure Black
Ergobaby
Bæresele Omni 360 - Pure Black
Dagspris
949.00 DKK
Udsolgt i webshop
Prismatch

Hos Jennifer Hyttel har viklen givet ro og følelsen af at være tæt på baby:

"Til min datter havde jeg de mest almindelige ting og følte ikke behov for andet. Men til min søn, var jeg ekstrem glad for vikle, kravlegård og vugge. Han havde det bedst i mit nærvær, så vuggen stod fast i stuen hvor han sov om dagen og om natten i tremmeseng, og viklen brugte jeg i løbet af dagen, så jeg nemmere kunne lave noget med min datter, nu lillebror skulle være tæt på mor."

Højstol - Natural
TRIPP TRAPP®
Højstol - Natural
Dagspris
1,549.00 DKK
På lager
Badekar Click, Lucky hvid
Bébé-Jou
Badekar Click, Lucky hvid
329.95 DKK
Udsolgt i webshop

​​​​​​​Tripp Trapp er den perfekte klassiker

Tripp Trapp har eksisteret siden 1973 og er i dag stadig en af mest populære babystole på markedet, og ikke mindst alt det gode tilbehør, der hører med. Tripp Trapp vokser med dit barn og kan bruges fra ½ år og resten af livet. Andre typer stole, som skrå/vippe stole er ligeledes noget forældrerne har gode erfaringer med.


Louise Agerbo Poulsen: "Babybjørn skrå/vippe stol og Stokke babyindsats til Tripp Trapp stolen. Så kan baby være med overalt."


For Line Marie Schrøder Nielsen har Tripp Trapp's babyindsats været uundværelig: "Babyindsatsen til stokkes Tripp Trapp stol har været uundværlig for os, og jeg vil klart anbefale alle at købe/ønske sig den."


Gør badet let som en leg

​​​​​​​For Christel Hagedorn Michaelsen har et badestativ været en hjælp i hverdagen: "Et stativ til badekaret, så det er oppe i normal højde. Det var guld værd, så ikke man skulle op og ned fra gulvet."


Det samme gælder hos Martine Brylle Kaup:  "Vi har været vildt glade for baby bade indsats til vores badekar så vi havde begge hænder fri til at bade vores søn og han lå godt og lunt under vandet i mens."