Bambus melamin spisesæt, 4 dele, Seven Seas
Sebra

Bambus melamin spisesæt, 4 dele, Seven Seas

Sebra
Gaveæsken indeholder fire produkter: to firkantede tallerkener med afrundede hjørner, en flad og en med tre rum, samt en dyb skål og kop. Koppen har et aftageligt greb i silikone, som gør det lettere for barnet at holde om koppen.
...Læs mere
Bambus melamin spisesæt, 4 dele, Seven Seas
pris249.00 DKK
VariantOneSize

5 stk. på lager

Levering 1-3 hverdage

365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Gaveæsken indeholder fire produkter: to firkantede tallerkener med afrundede hjørner, en flad og en med tre rum, samt en dyb skål og kop. Koppen har et aftageligt greb i silikone, som gør det lettere for barnet at holde om koppen. På den flade tallerken er der en illustration af en fiskekutter blandt bøjer og teksten "today's catch". I skålen finder barnet en fin illustration af blæksprutten Morgan, som kigger op fra havet dyb mens man på koppen kan se søde illustrationer af fisk, havplanter, en søhest og en gople. Den ruminddelte tallerken er illustreret med fine motiver af en krabbe, en fisk og et sejlskib, som er på vej lige ind i Krakens to blækspruttearme. Illustrationerne kan gøre måltidet sjovere og motiverne kan aktivt bruges, hvis det kniber med at få lidt mad i barnet. For hvem mon der gemmer sig under grøden eller kartoffelmosen?

Spisesættet kommer i en flot gaveæske, som gør dette sæt særdeles velegnet som dåbsgave eller 1-års fødselsdagsgave.

 

Produktet tåler at gå i opvaskemaskinen - max. 65 grader i øverste kurv. Fjern koppens silikonering for optimal rengøring.

Bambus-melamin-produkter til fødevarer tåler ikke mikrobølgeovn og fødevarer over 70° C.

Produkterne er udarbejdet af 70 % bionedbrydelige og miljøvenlige materialer, herunder bambusfibre og majsstivelse. Disse naturmaterialer er tilsat bindemidlet melamin resin for at holde sammen. Produkterne føles og syner mere naturligt og da naturmaterialerne, eksempelvis bambus, varierer i farve, kan der også være små charmerende variationer i produkternes udtryk. Materialet er fri for PCP, formaldehyd, ftalat og BPA og overholder REACH-forordningen (Europæisk forordning), LFGB-standard (Tysk forordning) og er godkendt af den danske fødevarestyrelse.

  • Varenummer: 336463
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk