Nyhed
Bambus melamintallerken, dyb, Seven Seas
Sebra

Bambus melamintallerken, dyb, Seven Seas

Sebra
I skålen finder barnet en fin illustration af blæksprutten Morgan, som kigger op fra havet dyb. Illustrationen kan gøre måltidet sjovere og motivet kan aktivt bruges, hvis det kniber med at få lidt mad i barnet.
...Læs mere
Bambus melamintallerken, dyb, Seven Seas
pris79.00 DKK
VariantOneSize
9 stk. på lager - Levering: 4-6 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

I skålen finder barnet en fin illustration af blæksprutten Morgan, som kigger op fra havet dyb. Illustrationen kan gøre måltidet sjovere og motivet kan aktivt bruges, hvis det kniber med at få lidt mad i barnet. For mon Morgan har gemt sig under vandet? Hvilken farve har blæksprutten under grøden? Og hvor mange blækspruttearme kan man se når suppen er spist?

Match produktet med de øvrige servicedele fra Daydream bambus-melaminkollektionen for et fuldendt udtryk omkring spisebordet. Seven Seas printet handler om livet til søs. Fokus er på skibe og havdyr – på eventyret på vandet med den mytologiske Kraken og spændende flaskeposter. Her er bølgende oceaner med færger, fregatter, skonnerter, fiskekutter, joller og krydstogtskibe, der sejler mellem bøjer, havmåger, fyrtårne og rev.

Produktet tåler at gå i opvaskemaskinen - max. 65 grader i øverste kurv.

Bambus-melamin-produkter til fødevarer tåler ikke mikrobølgeovn og fødevarer over 70° C.

Produktet er udarbejdet af 70 % bionedbrydelige og miljøvenlige materialer, herunder bambusfibre og majsstivelse. Disse naturmaterialer er tilsat bindemidlet melamin resin for at holde sammen. Produktet føles og syner mere naturligt og da naturmaterialerne, eksempelvis bambus, varierer i farve, kan der også være små charmerende variationer i produktets udtryk. Materialet er fri for PCP, formaldehyd, ftalat og BPA og overholder REACH-forordningen (Europæisk forordning), LFGB-standard (Tysk forordning) og er godkendt af den danske fødevarestyrelse.
Alle Sebra Interiør's melaminprodukter gennemgår nøje kontroller, samt testes af eksterne, akkrediterede analyseinstitutter for at sikre, at melaminprodukterne ikke afgiver formaldehyd til fødevarer i mængder, der overstiger den tilladte grænseværdi. Sebra Interiør's melaminprodukter er i overensstemmelse med Forordning (EU) nr. 284/2011 og Forordning (EC) nr. 1935/2004.

  • Varenummer: 336467
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk