Bilen er

ladet med...Julen er hjerternes fest, og for nogle betyder det en længere køretur hjem til dem, de har kær. Men fortvivl ej.

Vi iler med gode tips til, hvordan I får køreturen med fuld oppakning og spændte børn til at gå så let som muligt.

​​​​​​​I'm driving home for Christmas

Oh, I can't wait to see those faces

I'm driving home for Christmas, yeahSådan lyder linjerne i Chris Reas klassiske julesang, og der er noget magisk over forventningens glæde, mens vi sidder i bilen på vej hjem til julehygge med familie og venner. I hvert fald for de voksne. Har du små børn med i bilen, kræver det lidt mere forberedelse. Vi guider dig med vores 5 bedste tips her!

​​​​​​​Autostol tjek!

Uanset hvor lang en køretur I har foran jer, er en god autostol til de små noget af det allervigtigste. Sørg for, at den passer både til barnet og bilen. Er den lille pludselig vokset ud af den gamle – eller har I blot lånt en bil i julen – kan I også sagtens leje den helt rigtige autostol. Du kan få gode råd til at vælge den rigtige i artiklen "Vælg den rigtige autostol".


Små julegavehits

Juleaften er lig med gaver, og har I et bjerg af julegaver med i bilen, kan det være svært at få plads til ret meget andet. Tænk derfor i småt, men godt, når I køber julegaverne. En god godnathistorie, det blødeste sengetøj eller en sød lille bidering fylder ikke alverden, men vækker stor lykke hos de små!

DREAM1 rejseseng
BeKids
DREAM1 rejseseng
399.95 DKK
Online
29 butikker
Joie Mytrax klapvogn - pavement
Kun i webshop
Joie
Joie Mytrax klapvogn - pavement
Før 2,699.00
1,889.30 DKK
Online
3 butikker
Spar 30%

Rejseseng

Når I skal sove hjemme hos bedste eller onkel er en rejseseng perfekt at have med. Den kan nemlig klappes sammen, så den intet fylder, og du giver dit barn de samme trygge rammer som i tremmesengen derhjemme. Husk yndlingssovebamsen og barnets egen dyne og pude, så det bliver så hjemligt og trygt som muligt.


Sjov til bilen

Selvom I bare skal en tur over Storebælt, kan køreturen hurtig føles lang for de mindste, så pak en lille taske med ting, der gør ventetiden lidt sjovere. Det bedste er at time køreturen med en lur, og så skal puttebamsen og sutten bare være inden for rækkevidde. Derudover er det en god ide med en drikkedunk med vand, en bog, en farvestrålende rangle eller figur og måske en smoothie, som barnet selv kan drikke i bilen.


Klapvogn vs. barnevogn

Når dit barn bliver omkring seks måneder, kan I sagtens skifte barnevognen ud med en smart klapvogn – og på den måde spare masser af plads i bilen. Læs eventuelt denne "Guide til klapvogn", inden I beslutter jer.

Aktivitets giraf - petrol
Smallstuff
Aktivitets giraf - petrol
249.95 DKK
Online
Kontakt butik
Elastik rangle i træ - blå
Magni
Elastik rangle i træ - blå
119.95 DKK
Online
Kontakt butik
Lille Flodhest og Kugle Rangle
Oxybul
Lille Flodhest og Kugle Rangle
129.95 DKK
Online
24 butikker
Aktivitetsterning Med Ophæng
Oxybul
Aktivitetsterning Med Ophæng
129.95 DKK
Online
29 butikker

Relaterede artikler

Sikre gavehits til de små

Den gode gave handler om timing. Vi guider dig her med tre gode gaveideer til de 1, 2 og 3-årige, som med garanti vil vække jubelskrig under juletræet.

5 klassikere til under juletræet

​​​​​​​Der er flere gaver som uden tvivl vil skabe lykke under juletræet. Vi guider dig til de klassiske af slagsen her.

De bedste råd til en god jul

Den søde juletid kan hurtigt gå op i hat og briller med overstimulerede børn, gaveorgier og trætte forældre. Her giver tre mødre og fædre deres bedste juleråd til at lade julefreden sænke sig.

5 fødevarer du ikke skal servere for baby

Alle forældre vil det bedste for deres små poder, og hvor den første tid som regel går med at få styr på søvn og amning, så går der ikke længe, førend du skal til at overveje, hvad du skal give din baby at spise, når føden ikke længere kun kommer fra bryst eller flaske.