Prismatch
BabyBjörn

Bliss Skråstol - Rosa

BabyBjörn
Kun i webshop
    Bouncer Bliss er et hyggeligt sted for din baby at lege og hvile, mens du får en chance for at tage et bad eller forberede et måltid.
...Læs mere
Bliss Skråstol - Rosa
prisDagspris1,199.00 DKK
VariantOneSize
14 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Prismatch

 

 

Bouncer Bliss er et hyggeligt sted for din baby at lege og hvile, mens du får en chance for at tage et bad eller forberede et måltid. Skråstolen vipper forsigtigt, når babyen sparker eller bevæger deres arme. Ingen batterier nødvendig. At lege i skråstolen hjælper også din baby med at udvikle sig motorisk og sin balance. Skråstolen kan bruges til nyfødte og op til to år.

Din baby kan hvile eller lege i Bouncer Bliss så du kan få nogle ting gjort. Når din baby er i stand til at sidde uden hjælp, kan Skråstolen bruges som en behagelig børnestol.

Prisvindende skråstol i et nyt design
En grå base og ramme giver et blødt udseende. Det enkeltfarvet stof skaber en luksuriøs følelse og er en attraktiv tilføjelse til dit hjem.

Tre positioner
Tre forskellige stillinger til leg, hvile og søvn.

Ergonomisk design
Skråstolen giver god støtte til babyens ryg, nakke og hoved. Det tilpassede sæde fordeler din babys vægt ensartet, hvilket er særlig vigtigt for nyfødte babyer.

Kan bruges i langtid
Skråstolen kan bruges til nyfødte (minimumvægt 3,5 kg) og op til 2 år. Når dit barn har lært at sidde uden hjælp, drejer du simpelthen sædet rundt og bruger Skråstolen som en behagelig barnestol.

Børnevenligt materiale
Skråstolen er tilgængelig i to bløde materialer: behagelig, quiltet bomuld og luftigt, hurtigtørrende mesh. Det er fri for skadelige stoffer og godkendt i henhold til Oeko-Tex Standard 100, Klasse 1 for babyprodukter.

Folder fladt og bekvemt at bære

Skråstolen er let at folde sammen og optager ikke meget plads når den er foldet.

Let at rengøre

Stoffet kan vaskes ved 40°C. Vask separat. Brug et miljøvenligt, mildt og rengøringsmiddel uden blegemiddel. Kan ikke tørretumbles.

 

Når produktet bruges som skråstol (med sikkerhedssele) er den maksimale vægt 9 kg. Når den bruges som børnestol (uden sikkerhedssele) til et barn, der kan sidde uden hjælp, er den maksimale vægt 13 kg.

Bouncer Bliss er i overensstemmelse med EN13209-2-2005 sikkerhedsstandarden.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk