Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Bundgaard

Bundgaards historie

Bundgaard har siden 1904 været banebrydende indenfor produktion af komfortable børnesko i høj kvalitet – og er det stadig. Vi designer sko til børn i alle aldre, sko med høj slidstyrke, sko til forskelligt vejr og sko, der sikrer, at børns fødder kan udvikle sig naturligt. Igennem generationer har Bundgaard designet sko til aktive og nysgerrige børn. Sko der kan bruges i alt slags vejr, hele året rundt. Bundgaard værdsætter det traditionelle håndværk, bruger kvalitetsmaterialer og fokuserer på at udvikle sko, der er tilpasset til børn med optimal pasform og komfort.


Som de første i Skandinavien specialiserede Bundgaard sko sig i kunsten at producere fodtøj designet til børn og deres behov. Udviklingen af de specielle børnelæste og designteknikker er gået i arv, og er hemmeligheden bag den gode pasform og komfort vi den dag i dag kan tilbyde vores små kunder.

Pasform

I de første år er fødderne som modellervoks. De kan formes og tilpasses, de kan presses og mases uden, at barnet kan mærke noget.

Nervesystemet udvikles først i takt med, at barnet bliver ældre. Det er derfor, i de første år, ekstra vigtigt at være opmærksom på barnets sko, så foden ikke bliver formet af et forkert skovalg.


Mens barnet vokser, har fødderne behov for stabilitet og fleksibilitet. Skoene skal give fødderne mulighed for at bevæge sig og udvikle sig naturligt.

Derfor designer Bundgaard sko, der understøtter føddernes naturlige udvikling og giver dem bevægelsesfrihed.


Vi designer sko med en naturlig pasform, der sikrer, at fødderne kan bevæge - og udvikle sig. Alt efter dit barns alder og udviklingsstadie, har dit barn og dets fødder behov for forskellig støtte og skofunktioner. Derfor rummer Bundgaards kollektioner sko med standard, brede og ekstra bedre pasformer, høje og lave skafter, forskellige støttefunktioner og flere tilpasningsmuligheder. Herved sikrer vi, at du altid vil kunne finde netop dén sko, der er bedst for dit barn og dets behov.  


Med en Bundgaard sko kan du som forældre være sikker på, at skoen vil øge dit barns bevægelsesfrihed, komfort og naturlige udvikling.

Hvornår skal dit barn have sit første par sko?


Hvornår dit barn bør have sit første par sko, varierer meget fra barn til barn. En nyttig tommelfingerregel er at introducere barnet for en Prewalker, når det begynder at vise interesse for at gå. Dette sker typisk, når barnet begynder at rejse sig op af ting, kan stå alene eller tage nogle skridt med støtte. På dette tidspunkt har barnet endnu ikke udviklet en stabil gang, så det er praktisk at forsyne det med fodtøj, der tilbyder skridsikkerhed og støtte omkring anklerne.


Bundgaards Prewalker-sko er en god førstesko, der giver dit barn de optimale forudsætninger for at begynde gå-eventyret på den mest hensigtsmæssige måde. Skoen er designet til at passe perfekt på barnets fod og giver tilstrækkelig støtte omkring anklen. Med sin meget fleksible og smidige gummisål giver skoen dit barns fødder bevægelsesfrihed. Det er nemlig afgørende, at skoen følger fodens bevægelser og ikke omvendt. Skoens tre flexpunkter sikrer også, at den naturligt følger dit barns bevægelser, selv når det kravler. En tynd sål muliggør en større stimulering af barnet, da det bedre kan føle underlaget, mens det bevæger sig. Stimuli er nøgleordet for at opnå en naturlig balance.

En Prewalker hjælper dit barn,
hvis den har..


• Bred pasform med plads til tæerne

• Høj støtte omkring hælen

• Blød opbygning med flere flexpunkter

• Flad, fleksibel og tynd sål

• Gode justeringsmuligheder

Dit barn går med balance,
vælg en sko med..


​​​​​​​• Fastere opbygning

• Tåbeskyttelse

• God plads til tæerne

• Høj støtte omkring anklen

• Flad, fleksibel og tynd sål

Vælg en god vinterstøvle

En vinterstøvles vigtigste formål er at holde de små fødder tørre og varme. Det er derfor bedst at gå efter en støvle med god åndbarhed, både indvendigt og udvendigt.


Støvlens Tex-membran skal kunne holde vandet ude af skoen, men også lade foden ånde. Hvis Tex-membranen ikke er åndbar, kan det give våde fødder fordi fodens sved ikke kan trænge ud gennem skoen og så bliver fødderne kolde. En støvle med uldfor giver lune og komfortable fødder, og samtidig kan ulden absorbere noget af fodens fugt.

Kig efter en overgangssko med..


• Fleksibel sål

​​​​​​​• Fast hælkappe, der giver foden støtte  

​​​​​​​• Gode justeringsmålerne

​​​​​​​• Høj åndbarhed

Vælg en god gummistøvle

En gummistøvle skal holde de små fødder tørre og komfortable. Det er derfor en god idé at kigge efter en støvle, der sidder godt til på foden og ikke er tung.


Kig derfor efter støvlens pasform og materiale. Gummistøvler i naturgummi er mere fleksible og giver en naturlig pasform.  

Kvalitet


Hver og en af Bundgaards sko, er designet og produceret med kærlighed og godt håndværk. Vores produktion sker hos nøje udvalgte samarbejdspartnere, hovedsageligt fra Portugal, der alle stolt fører det stolte traditionelle skohåndværk videre fra generation til generation.  


En Bundgaard sko er håndlavet af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Vores fabrikker er stolte producenter af vores sko, og drysser deres ekspertise og passion over alle styles. Hermed sikrer vi, at både højeste kvalitet og – komfort er sikret. Alle vores fabrikker følger REACH-standarderne.


En Bundgaard sko passer på dit barns fødder. Vores sko er uden skadelige kemikalier, så de små fødder ikke kommer i kontakt med allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer, såsom krom.


En Bundgaard sko er et kvalitetsprodukt, der giver børns fødder de bedste betingelser for et langt og sundt liv. Vi er og stræber efter altid at være det trygge valg for jer, forældre.  

Populære styles fra Bundgaard

Prewalker II velcro - 608
Bundgaard
Prewalker II velcro - 608
499.00 DKK
Online
2 butikker
Petit Velcro - 213
Bundgaard
Petit Velcro - 213
549.00 DKK
Online
27 butikker
Tannu hjemmesko - 208
Bundgaard
Tannu hjemmesko - 208
399.00 DKK
Online
32 butikker
The Walk velcro tex - 133
Bundgaard
The Walk velcro tex - 133
649.00 DKK
Online
30 butikker