OBS! Vi tilbyder lige nu fri fragt til GLS Pakkeshop. Hjemmelevering nu kun 39,-
Nyhed
Brandstation
LEGO

Brandstation

LEGO
Kun i webshop
Beskyt borgerne i LEGO® City med den actionfyldte 60215 Brandstation, der indeholder en 3-etagers brandstation med kontor, afslapningsrum og udkigstårn, lille havneområde og separat garage med stor frontport, der kan åbnes, samt landi
...Læs mere
Brandstation
pris549.00 DKK
VariantOneSize
4 stk. på lager - Levering: 2-5 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Beskyt borgerne i LEGO® City med den actionfyldte 60215 Brandstation, der indeholder en 3-etagers brandstation med kontor, afslapningsrum og udkigstårn, lille havneområde og separat garage med stor frontport, der kan åbnes, samt landingsplads til den aftagelige udkigsdrone med drejelige rotorer og kamera. Dette seje sæt omfatter også et terrængående brandkøretøj med knopskydende brandslange og fungerende lys- og lydklods, der er ny i januar 2019, samt vandscooter, 4 minifigurer og figur af en brandstationshund.

Indeholder 4 LEGO® City minifigurer: brandchef og 3 brandmænd samt figur af en brandhund.

Omfatter en 3-etagers brandstation med kontor, afslapningsrum og udkigstårn, lille havneområde og separat garage med stor frontport, der kan åbnes, samt landingsplads til den medfølgende drone, der kan bygges. Indeholder også en lille model med en skraldespand, avisstak og flammeelementer, der kan bygges.

Dette seje sæt omfatter også et terrængående brandkøretøj med fungerende lys- og lydklods, der er ny i januar 2019, fungerende brandslange med håndtag og opbevaringsrum, samt vandscooter med plads til en knopskydende brandslukker og en udkigsdrone med drejelige rotorer og drejeligt kamera.

Tilbehør: knopskydende brandslukker, 6 vandelementer, spand, telefon, tv, popcorn og et fjernbetjeningselement til dronen.

Dette kreative byggelegetøj indeholder over 500 elementer.

Brandstationen er over 28 cm høj, 21 cm bred og 27 cm dyb.

Det terrængående brandkøretøj er over 6 cm højt, 12 cm langt og 5 cm bredt.

Vandscooteren er over 6 cm lang og 3 cm bred.

Udkigsdronen er over 3 cm høj, 7 cm lang og 7 cm bred.

Alder: 5+
Dele: 509

  • Varenummer: 333080
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk