OBS! Vi tilbyder lige nu fri fragt til GLS Pakkeshop. Hjemmelevering nu kun 39,-
Nyhed
Brandvæsnets helikopterenhed
LEGO

Brandvæsnets helikopterenhed

LEGO
Kun i webshop
LEGO® City sættet Brandvæsnets helikopterenhed (60248) er et fantastisk byggesæt til børn, der elsker actionlegetøj, og sættet indeholder en træksnorshelikopter, der kan flyve rigtigt, samt en udryknings-ATV
...Læs mere
Brandvæsnets helikopterenhed
pris229.95 DKK
VariantOneSize
6 stk. på lager - Levering: 2-5 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

LEGO® City sættet Brandvæsnets helikopterenhed (60248) er et fantastisk byggesæt til børn, der elsker actionlegetøj, og sættet indeholder en træksnorshelikopter, der kan flyve rigtigt, samt en udryknings-ATV og en brandscene. Børn kan nyde sjov rolleleg med 3 minifigurer, nemlig en arbejder med en sej svejsemaske, en brandsluknings-helikopterpilot og LEGO City tv-helten, brandchefen Freya McCloud. Sejt byggelegetøj til børn Hvis du er på udkig efter en ideel gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker actionlegetøj, behøver du ikke lede længere. Med den nemme byggevejledning kan selv spirende LEGO byggere dykke direkte ned i en fordybende og selvstændig bygge- og legeoplevelse, hvor de kan udspille rollelege med sjove figurer og sende træksnorshelikopteren, der er ny i januar 2020, op i luften! LEGO City brandvæsensæt LEGO City brandvæsenlegesæt indeholder en bred vifte af detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og sjove figurer, der fører børntil en verden, hvor kreativitet og fantasi kan trives.

Lad din hverdagshelt mærke den actionfyldte spænding i LEGO® City med legesættet Brandvæsnets helikopterenhed (60248), der indeholder en træksnorshelikopter, ATV og meget mere. Legen starter, så snart børn åbner æsken.

I færdigbygget tilstand er legetøjs-træksnorshelikopteren over 6 cm høj, 19 cm lang og 12 cm bred, mens ATV'en er over 4 cm høj, 8 cm lang og 4 cm bred.

Bruger ikke batterier! Dette LEGO® legetøj drives af en træksnor og børns fantasi. Så bare åbn poserne med LEGO klodser, og lad den actionfyldte brandslukning begynde med det samme!

Alder: 5+ 
Dele: 93

  • Varenummer: 333082
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk