OBS! Vi tilbyder lige nu fri fragt til GLS Pakkeshop. Hjemmelevering nu kun 39,-
Nyhed
Carry dusty green footprints
Voksi

Carry dusty green footprints

Voksi
For familier, der leder efter en sovepose med bærefunktion. Voksi® har udviklet soveposer til forskelligt vejr i mere end 30 år.
...Læs mere
Carry dusty green footprints
prisDagspris1,299.00 DKK
VariantOneSize
11 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Prismatch

For familier, der leder efter en sovepose med bærefunktion.

Voksi® har udviklet soveposer til forskelligt vejr i mere end 30 år. Innovative funktioner og materialer af høj kvalitet har altid været vores fokus i vores design og vores højeste prioritet. Vi udviklede We developed Voksi® Carry baseret på vores favorit, Voksi® Classic+. Vi har beholdt de mange muligheder og funktioner, med et opdateret look og brugsmuligheder.

Brug den med en bæreplade i barnevognen indtil barnet vejer 9 kg, og i barnevogn uden bæreplade indtil en alder af 3 år.

Vokser med barnet
Med det fleksible lukkesystem, vokser denne sovepose med dit barn, fra det er 0 år til det er 3 år. Voksi® Carry kan faldes på mange forskellige måder, så den perfekt tilbasses dit barns højde, samt temperaturen og dit barns præferencer.

Luk helt op og brug den som legetæppe eller siddemåtte
Når du besøger familie eller venner, kan Voksi® Carry foldes helt ud og bruges som et legetæppe eller dyne. Huller til barnevognensselen giver ekstra sikkerhed til dit barn.

Sikkerhedstestet
Mens vi udviklede Voksi® Carry, fokuserede vi på at skabe en beskyttende afgrænsning rundt om babyens hoved og krop. En snor ved foden holder soveposen på plads, så der ikke er en risiko for at barnet glider ud. Voksi® Carry er sikkerhedstestet og godkendt i forhold til den danske/europæiske sikkerhedsstandard DS/EN 1466:2014, når den bruges som bæreseng. Voksi® Carry er et sikkert sted for dit barn at sove og blive båret i.

Materialer
Alle delene af Voksi® Carry er certificerede ifølge Oeko-Tex® Standard 100, Class I, hvilket sikrer, at dit barn er omgivet af materialer, der er fri for farlige stoffer og skadelige kemikalier.

Teknisk information
-Ydre materiale: 100% bombuld
-Indre materiale: 100% bomuld
-Fyld: 100% genanvendt polyester
-Oeko-Tex® standard 100, class I
-Fjern træbrættet før vask. Brug et neutralt vaskemiddel uden blegemiddel. Vask ved, 60 C, kan tørres i tørretumbler ved medium varme.
-Inkluderer bæreplade
-Kan åbnes helt og bruges som et legetæppe eller dyne, når du besøger familie og venner
-Fleksibelt lukkesystem
-Huller til barnevognsselen
-Vokser med barnet
-Alder: 0-3 år
-Sikkerhedstestet
-Oeko-Tex® Class 1

  • Varenummer: 334230
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk