Prismatch
City Mini GT 2 - Jet
Baby Jogger

City Mini GT 2 - Jet

Baby Jogger
Indbygget fodstøtte, affjedring og nyt eksclusivt design. City Mini GT 2 har fået opdateringerne vi alle har ventet på. Nyt udseende på tekstilerne og med et matsort stel bringer Baby Jogger succesvognen til nye højder.
...Læs mere
City Mini GT 2 - Jet
prisDagspris2,999.00 DKK
VariantOneSize
75 stk. på lager - Levering: 2-5 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Prismatch

Indbygget fodstøtte, affjedring og nyt eksclusivt design. City Mini GT 2 har fået opdateringerne vi alle har ventet på. Nyt udseende på tekstilerne og med et matsort stel bringer Baby Jogger succesvognen til nye højder. Uanset om du bor i city eller på landet, er City Mini GT 2 klapvognen, som følger med på alle dine eventyr. 

City Mini GT 2 har en max vægtbelastning på 22 kg, fuldt liggemål og er lige så let at folde sammen som sin forgænger. Træk i folderemmen i sædet og vognen foldes smidigt sammen til en kompakt pakke. Kalechen har et nyt stilrent design og beskytter godt. Kalechen kan desuden justeres i højden i takt med at barnet vokser. Der findes to kikhuller i kalechen, som gør at forældrene let og enkelt kan se til barnet. Kikhullerne lukkes med magnetter. Ryglænet justeres trinløst fra oprejst til ligge position og sædedelen har fempunktsele. Den indbyggede fodstøtte giver ekstra komfort for barnet. Håndtaget har knækled og kan justeres så det er optimalt for forælderen.

Sædedelen har ventilation ved fuld liggeposition, som er perfekt på varme sommerdage. Ventilationen er enkelt at dække med det indbyggede vindcover. Varekurven er let at komme til fra alle sider og kan bære hele 4,5 kg. De punkterfrie hjul har fået et nyt udseende. City Mini GT 2 har affjedring i bagakslen samt i forhjulet. Håndbremsen har fået nyt udseende men har samme funktion og er placeret tilgængeligt på stellets side.

  • Justérbart styr: Ja
  • Antal børn: 1 Barn
  • Drejelige forhjul: Ja
  • Varenummer: 306558
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk