City Mini GT 2 - Slate
Babyjogger

City Mini GT 2 - Slate

Babyjogger
Kun i webshop
Indbygget fodstøtte, affjedring og nyt eksclusivt design. City Mini GT 2 har fået opdateringerne vi alle har ventet på. Nyt udseende på tekstilerne og med et matsort stel bringer baby jogger succesvognen til nye højder.
...Læs mere
City Mini GT 2 - Slate
prisDagspris4,599.00 DKK
VariantOneSize
8 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Prismatch

Indbygget fodstøtte, affjedring og nyt eksclusivt design. City Mini GT 2 har fået opdateringerne vi alle har ventet på. Nyt udseende på tekstilerne og med et matsort stel bringer baby jogger succesvognen til nye højder. Uanset om du bor i city eller på landet, er City Mini GT 2 klapvognen, som følger med på alle dine eventyr. 

City Mini GT 2 har en max vægtkapacitet på 27,5 kg, fuldt liggemål og er lige så let at folde sammen som sin forgænger. Træk i folderemmen i sædet og vognen foldes smidigt sammen til en kompakt pakke. Kalechen har et nyt stilrent design og beskytter godt. Kalechen kan desuden justeres i højden i takt med at barnet vokser. Der findes to kikhuller i kalechen, som gør at forældrene let og enkelt kan se til barnet. Kikhullerne lukkes med magnetter. Ryglænet justeres trinløst fra oprejst til ligge position og sædedelen har fempunktsele. Den indbyggede fodstøtte giver ekstra komfort for barnet. Håndtaget har knækled og kan justeres så det er optimalt for forælderen.

Sædedelen har ventilation ved fuld liggeposition, som er perfekt på varme sommerdage. Ventilationen er enkelt at dække med det indbyggede vindcover. Varekurven er let at komme til fra alle sider og kan bære hele 4,5 kg. De punkterfrie hjul har fået et nyt udseende. City Mini GT 2 har affjedring i bagakslen samt i forhjulet. Håndbremsen har fået nyt udseende men har samme funktion og er placeret tilgængeligt på stellets side.

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk