Tilbud
Cloud Z + Sirona Z + Base Z, Manhattan Grey

Cloud Z + Sirona Z + Base Z, Manhattan Grey

Cybex
Kun i webshop
Her får du autostols løsningen til de først ca. 4 år Stolene er udstyret med L.S.P-system, som i kombination med den energiabsorberende stole-skal, øger sikkerheden i tilfælde af sidekollision. Cloud Z i-Size
...Læs mere
prisSpar 1,110.00Før 7,397.006,287.00 DKK
VariantCloud Z + Sirona Z + Base Z, Manhattan Grey
Udsolgt i webshop365 dages returret
FRI FRAGT TIL BABYSAM BUTIK
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Her får du autostols løsningen til de først ca. 4 år

Stolene er udstyret med L.S.P-system, som i kombination med den energiabsorberende stole-skal, øger sikkerheden i tilfælde af sidekollision.

Cloud Z i-Size

Den har Lie-Flat position som kan bruges uden for bilen, på denne måde kan man lade sit barn sove videre i en behagelig stilling når man skal ud.

Ved hjælp af den udtagelige babyindsats, kan nyfødte babyer ligge i en næsten horsiontal position, hvilket modvirker at hovedet tipper forover og dermed forringer vejrtrækningen. Babyindsatsen fjernes når barnet måler 60 cm.

Med hele 11 højde-indstillinger i hovedgærdet, vokser stolen  i takt med barnet.

Stolen har en ekstra stor, foldbar kaleche med solbeskyttelse UPF 50+, og kan drejes 180 grader i Z-basen så den vender mod bildøren, hvilket gør det nemmere at få installeret barnet.

Sirona Z i-Size

Hovedgærdet kan indstilles i hele 12 forskellige højder, så stolen kan vokse i takt med dit barn. Stolens indstillinger kan håndteres med én hånd, hvilket er praktisk i en hektisk hverdag.

Monteret i Base Z, kan stolen drejes 180 grader for at vende mod bildøren, for nemmere i- og udtagning af barnet. Den kan ligeledes drejes 360 grader, så den går fra at være i bagudvendt til fremadvendt position.

Basen er udstyret med Driving Direction Control, hvilket forhindrer at stolen kan vendes fremad før barnet er mindst 76 cm (eller ca. 15 mdr.). Cybex anbefaler en bagudvendt kørselretning indtil barnet er ca. 4 år, da dette reducerer skaderne ved en frontal kollision med op til 80% i forhold til fremadvendt.

Baze Z 

Basen kan drejes 180 grader når babyautostolen Cloud Z er monteret. Samtidigt forhindrer systemet D.D.C (Driving Direction Control) at denne stol monteres i fremadvendt position.

Når Sirona Z er monteret i basen, kan stolen dreje 360 grader.

Base Z installeres i bilens Isofix punkter, og indikatorer viser korrekt indstilling.

 

Pakken indeholder: 
Cloud Z i-Size, autostol grp. 0 (0-13 kg.)
Sirona Z i-Size, autostol grp. 1 (op til 18 kg.)
Base Z, som monteres med isofix  

  • Montering: Isofix
  • Stolens retning: 360 grader
  • Stolens retning: Bagudvendt
  • Montering: Sele
  • Varenummer: 293055, 293053, 293054
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk