Complete All Seasons Bæresele - Black

Complete All Seasons Bæresele - Black

LÍLLÉ BABY
Complete bæresele fra LÍLLÉbaby kan bruges fra helt nyfødt uden ekstra babyindsats, og helt indtil ca. 3-års alderen (op til 20 kg).
...Læs mere
Complete All Seasons Bæresele - Black
pris1,199.00 DKK
VariantOneSize
3 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Prismatch

Complete bæresele fra LÍLLÉbaby kan bruges fra helt nyfødt uden ekstra babyindsats, og helt indtil ca. 3-års alderen (op til 20 kg). Selen har en justerbar nakkestøtte der bruges de første måneder, og senere kan foldes ned. Der medfølger en aftagelig hætte der beskytter mod sol og vind. Selen har lænderygstøtte og polstrede skulderremme som også kan krydses, og et ekstra bredt midterbånd som fordeler vægten på en skånsom måde.

 

Complete All Seasons er polstret med mesh stof og har et indsyet logo samt smukke design-detaljer. Den har ligeledes en frontlomme som kan åbnes med lynlås for god ventilering af barnet i sommermånederne.

 

Bæreselen tilbyder 6 ergonomiske bærepositioner:

-Nyfødt 0-3 måneder: Bred siddeindstilling med ansigtet mod forælderen, hvor barnet er placeret med benene inde i selen i en naturlig M - position. Man kan ligeledes tilpasse nakkestøtten for at støtte barnets hoved og nakke.

-Spædbarn ca 2-4 måneder: smal siddeindstilling med ansigtet mod forælderen, hvor barnets ben er placeret uden for bæreselen. Man kan ligeledes tilpasse nakkestøtten for at støtte barnets hoved og nakke.

-Fra 6 mdr, fremadvendt: smal siddeindstilling med ansigtet ud mod verden og benene placeret uden for bæreselen. Nakkestøttetn kan foldes ned og bruges som armstøtte til barnet.

-Fra 6 mdr, ansigt til ansigt: bred siddeindstilling med ansigtet mod forælderen. Benene er placeret rundt om forælderens talje. Stillingen er god til det trætte eller urolige barn, der har brug for ro og hvile.

-Fra 6 mdr, Hofteposition: bred siddeindstilling hvor barnet har benene rundt om forælderens talje. Stillingen mindsker trykket på den nedre del af forælderens ryg, og man opnår derved en aflastning. Barnet kan samtidigt se forælderen og se fremad, hvilket giver barnet en tryghed og er perfekt for kommunikation, lærdom og at udforske hinanden

-Fra 6 mdr, på ryggen: bred siddeindstilling hvor barnet har benene rundt om forælderens talje. Kan anvendes når barnet kan holde hovedet selv. Perfekt bæreposition når barnet er større og vejer mere eller man skal bære i længere tid, da det giver et mindre tryk længst nede på forælderens ryg.

 

Materiale: 100% bomuld. Vaskbar ved 40 grader maskinvask. Må ikke tørretumbles.

  • Varenummer: 300504
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk