Autostole test 2020

Èn gang om året, foretages der i Berlin, den største og mest prestigefyldte autostoletest, som bliver offentliggjort i både Danmark, Sverige og Norge. I Danmark er det gennem forbrugerorganisationen TÆNK.


Organisationen bag denne test, er ”Stiftung Warentest”, hvilket er Europas største, uafhængige forbrugerorganisation med over 16 mio. medlemmer. For at sikre uafhængigheden bliver testen delvist offentlig finansieret. Selve testen bliver foretaget af ADACs (Tysklands svar på FDM) anlæg. Testene udføres ikke af ansatte i Stiftung Warentest, men derimod af eksterne, neutrale testinstitutter over hele verden. Hos BabySam finder du et udvalg af stolene som har vundet de respekterede priser – se dem alle her

Sådan bliver autostolene vurderet

ADAC tester sammen med Stiftung Warentest, og giver en samlet score. Denne score vurderer danske FDM og forbrugerorganisationen TÆNK ud fra i henholdsvis "Bedst i test" og stjernegivning.   


Testen består af 3 elementer:

• En samlet karakter

• En sikkerhedskarakter (tæller 50 %)

• En karakter der mål vaskbarhed, brugsvejledning etc. (tæller 50%)

Autostolene som har været med i testen

Bedst i test i baby autostole

Silver Cross Dream i-Size

Dream er en i-size godkendt babyautostol, gruppe 0+, fra nyfødt til 13 kg, til børn fra ca. 40 cm til 85 cm, ca. 9-12 måneder. Vægten på babyautostolen kun 4 kg og er bygget for maximal sikkerhed og komfort for barnet.

Flot 3. plads i baby autostole

i-Snug babyautostol, Coal
Kun i webshop
Joie
i-Snug babyautostol, Coal
Før 999.00
799.00 DKK
Online
3 butikker
Spar 20%

Joie i Snug

Er en af de letteste i-size certificerede babyautostole, med en vægt på kun 3,25 kg. Egnet bagudvendt fra fødslen til 75 cm, ca. 12 måneder

4 stjerner ved FDM

Joie i-Venture autostol, Ember
Kun i webshop
Joie
Joie i-Venture autostol, Ember
Før 1,499.00
1,099.00 DKK
Online
9 butikker
Spar 26%

Joie i-Venture

En hverdagshelt med alt det grundlæggende og det bedste i sikkerhed. Egnet bagudvendt fra fødslen til 105 cm, ca. 4 årEgnet fremadvendt fra 76 cm til 105 cm, ca. 4 år

Bedst i test gruppe 2/3  

Cybex Solution Z-i-fix

Autostole udstyret med hele 12 automatiske højde- og bredde-indstillinger, der følger dit barns udvikling fra tumling og helt indtil 12-års alderen. Stolen kan opereres med én hånd, hvilket er praktisk i en hektisk hverdag.

2. plads i gruppe 2/3

Solution B-fix autostol, Volcano black
Cybex
Solution B-fix autostol, Volcano black
1,149.00 DKK
Online
11 butikker

Cybex B-Fix

En minimalistisk og ekstrem let autostol med vigtige funktioner. Autostolen er en gruppe 2/3 autostol til børn fra 15-36 kg. fra ca. 3-12 år.

5 stjerner ved FDM

Kore PRO i-Size autostol, Authentic black
Maxi-Cosi
Kore PRO i-Size autostol, Authentic black
Dagspris
2,299.00 DKK
Online
23 butikker

Maxi Cosi Kore pro i-Size

Kore Pro i-Size er designet til børn mellem 100 og 150 cm (ca. 3-12 år), en fase, hvor de lærer at gøre mange ting på egen hånd. Designet til børn mellem 100 og 150 cm (ca. 3-12 år)

4 stjerner ved FDM

Dualfix2 R autostol, Cosmos black
Kun i webshop
Britax-Römer
Dualfix2 R autostol, Cosmos black
Dagspris
2,050.00 DKK
Online
Prismatch

Britax Römer Dualfix2 R

Takket være 360 graders rotation kan stolen bruges både fremadvendt og bagudvendt. Hvis du drejer sædet 90 grader mod den åbne bildør, er det desuden utroligt nemt at sætte dit barn i stolen og spænde det fast.

Bedst i test ved TÆNK

Maxi Cosi Coral

Coral genopfinder kategorien med sit moderne design, sin ultimative komfort og smarte features. Den udtagelige babyindsats vejer kun 1,7 kg og det ergonomiske design gør, at Coral er nem at tage med alle steder.


Læs også voresGuide til autostol