Design din egen Oddervogn

Med en Oddervogn kan du designe din egen personlige barnevogn, så den passer til din personlige smag og stil. Så behøver det ikke være svært at vælge barnevogn.


Er der altid lige en detalje eller to, du gerne vil ændre, når du kigger på barnevogn, skulle du måske overveje at designe din egen Oddervogn i stedet. På Odders hjemmeside kan du lege med farver, stel og hjul og skræddersy din barnevogn, præcis som du ønsker.


Et farvestrålende touch til din Oddervogn

Først skal du vælge, om du ønsker North-modellen eller den mere sporty Zip. Herefter vælger du den farve på barnevognskassen, der passer bedst til dig.


Alle Oddervogne har en praktisk lynlås i midten af forlæderet, så du nemt og hurtigt kan tage dit barn op – eller lige mærke efter, om han/hun har det tørt og godt. Men lynlåsen behøver ikke at være diskret. Giv vognen et pift ved at vælge lynlåsen i fx frisk lime, hvid eller marine blå. Det samme gælder kantbåndene på kalechen og forlæderet, hvor du virkelig har mulighed for at være kreativ med alt lige fra sprudlende pink til dyb grøn.


Stel og hjul

Du bestemmer også selv, om du vil have det solide letvægtsstel i hvidt, silver eller sort, og om barnevognen skal køre på punkterfrie SLE-hjul med kunststoffælge eller de klassiske lufthjul med alufælge. Du kan hele tiden følge med i, hvordan dine valg påvirker det endelige look på billedet.


De små detaljer

Når du er tilfreds med din personlige Oddervogn, kan du vælge forskelligt ekstraudstyr som regnslag, sele, lift og madrasser. Og så gælder det ellers bare om at printe dit design ud og tage det med ned i din nærmeste BabySam butik, så sætter vi produktionen af din vogn i gang.


Tip! Når du køber en Odder barnevogn, tilbyder BabySam dig et gratis servicetjek i to år efter købet. Det betyder, at du altid kan være tryg og sikker på, at vognen fungerer, som den skal.


Besøg Odders hjemmeside her.