e-PRIAM

Den intelligente, intuitive og innovative CYBEX e-PRIAM giver dig mulighed for let at komme op og ned ad bakker og over ujævne overflader som sand, grus eller brosten uden at snuble. Sensorerne i styret kontrollerer skubbe- og trækkraften, og en smart algoritme guider motorerne, der er integreret i stellet, så du får en hjælpende hånd, når du har mest brug for det.


CYBEX e-PRIAM tilpasser sig smart til alle typer overflader og klapvognsbelastninger (maks. 27,5 kg), så brugerens tur bliver så ubesværet som muligt. Når du går op ad bakke, sørger stødkraften på håndtaget for, at systemet giver eldrevet støtte fra motorerne. Når du går ned ad bakke, overføres trækkraften på styret til bremsehjælp, så klapvognen kører langsommere. Logikken er altid den samme: Systemet registrerer de
kræfter, der lægges i klapvognen, og bruger derefter disse oplysninger – sammen med andre parametre som hastighed, distance og rejsetid – til
at bestemme, hvordan det skal reagere.


SMART STØTTE PÅ BAKKER

Med den smarte hjælpefunktion, som giver støtte op og ned ad bakker, opfanger sensorer, der er integreret i styret, når der hhv. skubbes og trækkes i styret, hvorefter støtten tilpasses i overensstemmelse hermed. Dette gøres på en jævn og intelligent måde, så du har den samme følelse, når du skubber klapvognen op eller ned ad bakke, som når du går med den på en lige vej, hvilket giver en mindre fysisk belastning for forældrene.


De elektroniske funktioner kan hjælpe med at gå op ad en hældning på op til ca. 25% (eller ca. 14°). Dette svarer til hældningen på Lombard Street i San Francisco.SMART STØTTE TIL UJÆVNE OVERFLADER

Ikke alle veje er helt jævne. Når du færdes på overflader såsom brosten, sand, skovveje, mudder, sne eller grus, giver den smarte hjælpefunktionen støtte til ujævne overflader, så du har samme behagelige følelse, som når du går på en lige og jævn vej.


CYBEX e-PRIAM tilpasser sig smart til alle typer overflader og klapvognsbelastninger (maks. 27,5 kg), så brugerens tur bliver så ubesværet som muligt og sikrer en jævn køretur for både forælder og barn.


Når du går op ad bakke, sørger stødkraften på håndtaget for, at systemet giver eldrevet støtte fra motorerne. Når du går ned ad bakke, overføres trækkraften på styret til bremsehjælp, så klapvognen kører langsommere. Logikken er altid den samme: Systemet registrerer de kræfter, der lægges i klapvognen, og bruger derefter disse oplysninger – sammen med andre parametre som hastighed, distance og rejsetid – til at bestemme, hvordan det skal reagere.

Priam Myggenet
Cybex
Priam Myggenet
199.00 DKK
Webshop
Priam Kopholder
Cybex
Priam Kopholder
199.00 DKK
Webshop

Læs også...