Et kærligt kram

At lægge dit barn til at sove i en Voksi Classic+ er som at give et kærligt kram ved sengetid. Dynen omslutter barnet, så det føles næsten lige så trygt som i mors mave. Hør designer Ida Isings tanker om den populære sovepose til babyer.

Dit barn sover rigtig godt i en Voksi Classic+, fordi posen omslutter barnets krop. Det giver et roligt, trygt miljø uden ydre påvirkning”, siger Ida Ising, som har videreudviklet det unikke foldesystem i posen, som blev udviklet af Voksi for 30 år siden. Posen kan tilpasses dit barns højde, efterhånden som den lille vokser, og foldesystemet gør det nemt at løfte dit barn ind og ud af posen.


“Mit team og jeg, designer altid med udgangspunkt i funktionalitet for både forældre og børn, og i Voksi Classic+ har jeg brugt de blødeste bomuldsmaterialer, der gør posen behagelig for barnet at ligge i. Vi har også udviklet en ulddyne som er åndbar og holder dit barn lun på kølige dage og sørger for at lede fugt væk fra kroppen og skabe en stabil temperatur”, forklarer Ida Ising.


Alle dele af Voksi Classic+ er udvalgt med stor omhu og testet fri for hormonforstyrrende og andre skadelige stoffer, som dit lille barn naturligvis ikke skal i kontakt med. Alt i babyposen kan desuden vaskes, også ulddynen.


Du behøver ikke være nervøs for at lægge dit lille barn ud, for posen er beskyttet med en særlig overfladebehandling, der betyder, at den er beskyttet mod vind, vand og kulde. Om sommeren kan du skifte
til en sommerdyne i bomuld.


Lift og legetæppe

Til dit spædbarn kan du købe en bæreplade til at lægge i bunden af posen, så den fungerer som lift i stedet for den traditionelle babylift til barnevognen. Senere når dit barn er stort nok til at ligge eller sidde og lege på gulvet, kan du folde posen ud til et legetæppe.


“På den måde har du altid et trygt og velkendt sted at lade dit barn lege, når I er ude fx i din mødregruppe”, siger Ida Ising. Du får en optimal udnyttelse af Voksi Classic+ til både sovetid og legetid. Typisk kan dit barn bruge den helt indtil treårsalderen.


Design

Designet er, som alt Ida Ising har fingrene i, enkelt og skandinavisk. ”Produktudvikling handler for mig om at kombinere funktionelt design med højkvalitets materialer, et enkelt moderne og klassiske udtryk og fokus på detaljer. Vi sørger hele tiden for at opgradere vores produkter, blandt andet er Voksi Classic+ blevet Oeko-Tex®-certificeret og har fået nye forbedrede huller til barnevognsselen.”


Oeko-Tex® givertryghed

Alle Voksi-produkter er godkendt som Oeko-Tex® standard 100, klasse 1. Det betyder, at du som forælder kan være sikker på, at dit barn er omgivet af materialer, der er fri for farlige stoffer eller skadelige kemikalier.