BabySnak Live​​​​​​​

BabySnak Live - 1 times Live-sessioner med forskellige jordmoderkonsulenter fra hele landet. Bliv klogere på din graviditet, den kommende fødsel og barsel. Jordmødrene giver dig mulighed for at få svar på de tanker og bekymringer du render rundt med

Hvad skal jeg gøre når jeg lige pludselig får veer? Hvor længe varer opstartsfasen? I disse tider er det ekstra hårdt at være gravid. Vi ved at hospitalerne i Danmark har aflyst fødselsforberedelserne, da man ikke må mødes i store grupper, og det kan være svært for dig som er gravid – især førstegangsfødende, da I har spørgsmål og bekymringer som fylder enormt meget hos jer.


Derfor har vi valgt at lave daglige ”BabySnak” Live-sessioner med Jordmoderkonsulenterne i en varighed af to timer, hvor I, kan spørge dem om alt. For hver live-session vil der være et tema, hvor jordmødrene kommer med deres viden og til sidst vil de besvare jeres spørgsmål. Husk, spørgsmålene skal holde sig indenfor temaet.  


Du kan møde disse 5 jordmødre:

Henriette Madsen – jordmoder siden 2007 og har en bred erfaring med mange emner inden for graviditet, fødsel og barsel. Desuden er hun stifter af Jordemoderkonsulenterne Aps, som tilbyder en bred vifte af jordemoderydelser og sidst men ikke mindst ansvarshavende jordemoder i Cellavivas danske afdeling.

Mianne Christensen  – har arbejdet som jordmoder i Danmark og Norge i en del år. Er medstifter af Jordemoderkonsulenterne Aps sammen med Henriette Madsen.

Kristine Wellendorf – jordmoder i 9 år og har en dybdegående erfaring med graviditet og fødsel både i offentligt og privat regi. Derudover underviser hun gravide i bevægelse og giver individuelle konsultationer.


Susanne Krogh – har været jordmoder i over 30 år, og har arbejdet i Danmark, Norge og Grønland. Susanne har også masser af erfaring med både hjemmefødsler, hospitalsfødsler og klinikfødsler samt stamcelleopsamling fra navlesnoren hos Cellaviva.


Birgit Thalwitzer – uddannet jordemoder i 2002. Indehaver af www.jordemoder.dk og har bl.a. stor erfaring med scanninger og konsultationer fra hendes jordemoderklinikker udover hendes brede erfaring fra jordemoderfaget generelt.


Jordemødrene er aktive i jordemoderkonsulenterne og Cellaviva. Du kan se og læse om dem herTidligere afholdte live sessioner (kan stadig ses på vores Facebook side).

Hold øje med siden her for kommende events.


DatoEmne
6/4Veer
7/4Smertelindring
– inden du kommer på fødegangen
8/4Opstart af fødsel i hjemmet

15/4Hjemmefødsel
16/4Kejsersnit
17/4Ultralydsscanninger – hvad ses?
Undgå bristninger
20/4Bækkenstabiliserende øvelser og vejrtrækning

22/4Partnerens rolle

24/4Mad/motion/kosttilskud, før, under og efter graviditeten
27/4Den aktive fødsel
28/4Babyboblen
29/4Bristninger, tidlig amning og genoptræning
30/4Information om opsamling af stamceller fra navlesnoren ved fødslen