Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Den gode ammeopstart

- med ammevejleder Sasha Orheim & Philips Avent

Et gratis & uforpligtende event

med en lækker goodiebag

Det er helt naturligt, at når du er gravid, så går meget af forberedelsen og dine tanker på fødslen. Det er derfor også de færreste, som egentlig får sat sig ind i den amning, som venter på den anden side når baby er kommet til verden. For selvom amning er det mest naturlige, kommer det bag på de fleste fødende hvor hårdt det er at få rigtigt gang i den.


Derfor inviterer vi, i samarbejde med ammevejleder Sasha Orheim fra BarselsRummet og Philips Avent, til et eksklusivt event ”Den gode ammeopstart” hvor du kan blive klogere på bl.a. ammestillinger, teknikker, produkter og meget mere.  


Eventet er gratis og der vil være en lækker goodiebag til alle fremmødte samt en unik rabatvoucher!

Vi gør opmærksom på, at der er begrænset antal pladser og du vil blive placeret på venteliste, hvis eventet er fuldt booket.


Vi glæder os til at se dig!

Den gode ammeopstart

Tidspunkt: Fredag d. 23. juni, kl. 09-10

Sted: BabySam Valby

Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 22. juni kl. 09:00


Tilmeld dig her.


*Ved tilmelding til ”Den gode ammeopstart” bliver du medlem af klub BabySam. Som medlem accepterer du samtidig, at vi behandler personoplysninger tilknyttet din medlemskonto med det formål at sende dig målrettet inspiration og tilbud om babyudstyr og andre varer i vores sortiment via e-mail, SMS og sociale medier (Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest og TikTok). Oplyser du dit barns termins-/fødselsdato på din profil, tilpasser vi kommunikationen til din graviditet eller din babys alder i overensstemmelse BabySams politik om persondata. På din medlemsprofil kan du redigere, hvordan vi må kontakte dig eller helt afmelde dig klubben.