Evo Urban Nomad Klapvogn - Dark Grey

Mutsy
Kun i webshop
Evo Urban Nomad Klapvogn - Dark Grey Cool design og simple funktionaliteter er kendtegnet ved Mutsy Evo klapvognen. Den er let at folde sammen og er kompakt i foldet tilstand, så man nemt kan tage den med i bilen.
...Læs mere
pris3,414.00 DKK
VariantEvo Urban Nomad Klapvogn - Dark Grey
Udsolgt i webshop365 dages returret
Fri levering på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer

Evo Urban Nomad Klapvogn - Dark Grey

Cool design og simple funktionaliteter er kendtegnet ved Mutsy Evo klapvognen. Den er let at folde sammen og er kompakt i foldet tilstand, så man nemt kan tage den med i bilen. klapvognen består af et foldbart stel med drejelige, punktérfri forhjul, og et justerbart klapvognssæde med kaleche. Liggedel kan tilkøbes, så vognen kan bruges lige fra barnets fødsel. Vognen er ligeledes kompatibel med autostol. Evo Urban Nomad-serien har fokus på fleksibilitet og ergonomi, hvilket både ses i det højdejusterbare styr, det kompakte, ultralette stel og de punktérfri forhjul der kan dreje 360 grader samt låses i en ligeud-stilling. 

Specifikationer:

Stel i farven Industrial Black

Klapvognssæde med flere positioner i ryglæn og fodstøtte, inklusiv liggestilling, sikrer varierende kropsstillinger for barnet, hvilket er sundt for kroppen.

Sædet kan både sættes forudvendt eller bagudvendt

Kaleche med skjult ekstra længde der foldes ud ved hjælp af lynlås. Ventilationsmulighed der sørger for god luftgennemstrømning.

Er kompatibel med autostole fra Cybex (Aton, Aton 4, Aton Q), Maxi-Cosi Gr. 0+ (Pebble, Pebble Plus, Cabriofix, Citi), Safe2go Gr. 0+, BeSafe Gr. 0+ (BeSafe IZI Go, BeSafe IZI Go X1, BeSafe IZI Go Modular I-size), Kiddy Car Seat (Evolution Pro, Evolution Pro 2, Eva-Luna I-size)

Stellet kan foldes sammen med sæde og kaleche. Hjulene kan yderligere nemt tages af så vognen fylder så lidt som muligt. 

 Vægt:

Stel: 8,2 kg

Stel med klapvognssæde: 11,9 kg

Mål:

Stel: L: 89 cm, B: 61 cm, H: 105 cm

Stel, foldet: L: 68 cm, B: 61 cm, H: 29 cm

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk