Indendørs feriehygge

Solen skinner ikke altid, bare fordi der er ekstra fridage i kalenderen. Men fortvivl ikke. Det kan være mindst lige så sjovt at hygge sig indenfor. Her får du fem forslag til sjove indendørs lege for hele familien.

1. Læg puslespil sammen

Puslespil kan fås med masser af fine farver, figurer og sværhedsgrader, og det er superhyggeligt at lægge sammen. Hjælp hinanden med at finde de rigtige brikker, og udfordr jer selv med flere brikker eller sværere motiver.


2. Læs højt

Måske er der ikke altid tid til mere end ét kapitel godnathistorie, når hverdagen suser derudad, så sæt jer i sofaen sammen, og læs højt for dit barn – eller snak om billederne i en fin billedbog. Det er hyggeligt og styrker samtidig dit barns sprog.

​​​​​​​

3. Spil badminton

Find to fluesmækkere og pust en ballon op – så er I klar til en indendørs badmintonturnering. De små kan også bare slå ballonen op i luften med fluesmækkerne. Det er sjovt – og I risikerer ikke at baldre alt for mange vaser.

En elefant kom marcherende
Alvilda
En elefant kom marcherende
199.95 DKK
Online
21 butikker

4. Forhindringsbane

Trænger de små til at få brændt lidt krudt af, kan I bygge en forhindringsbane sammen. Brug fantasien, og kom rundt i hele huset. I kan hoppe ned fra sofaen, kravle under spisebordet, gå på line på malertape, hoppe fra pude til pude og til sidst ende i en stor bunke bløde dyner og tæpper.


bObles møbler er også perfekte til at lave en sjov bane, hvor der eks. jorden ikke må røres!


5. Bag muffins

Slip kreativiteten løs i køkkenet, og bag en plade lækre muffins. Lad ungerne bestemme, om det skal være chokolade, vanilje eller noget helt tredje, og gå så all in på pynt. Lav glasur i vilde farver ved hjælp af rødbedesaft eller maste hindbær, find tivoli-krymmel og glimmer frem fra skabet, og udstik sjove figurer i fondant. I kan måske endda lave en konkurrence om, hvem der laver familiens flotteste.


Relaterede artikler

HAR DU EN REJSESENG TIL DIT BARN?

En rejseseng er perfekt, når dit barn skal overnatte hos bedste eller et fremmed sted. En rejseseng kan nemlig klappes sammen og er let at transportere.

BEGYNDERSKO

Vi taler om begyndersko, men hvornår skal man egentlig begynde? Få hér en guide til begyndersko, og giv dit barn de bedste forudsætninger, når de første skridt tages.​​​​​​​

Myter & fakta om uld

Der er en del myter omkring uld, som måske førhen var sande, men som efterhånden ikke har meget på sig. Uld har så mange kvaliteter, som du og din baby

PLEJETIPS TIL PUSLEBORDET

Bleskift er en af de ting, du som forælder kommer til at foretage dig maaange gange i løbet af dit barns første to-tre år!