Flodhesten Axel, 70 Cm
Oxybul

Flodhesten Axel, 70 Cm

Oxybul
Oxybul er stolt over at kunne præsentere jer for flodhesten Axel. Dette kæmpestore dyr tilbyder børn mange sansestimulerende aktiviteter.
...Læs mere
Flodhesten Axel, 70 Cm
pris649.00 DKK

Udsolgt

På lager i 9 butikker

365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Oxybul er stolt over at kunne præsentere jer for flodhesten Axel. Dette kæmpestore dyr tilbyder børn mange sansestimulerende aktiviteter. Axel tilbyder 13 aktiviteter: det blad, Axel spiser, er knitrende papir, Axels baby er en rangle og i én af Axels fødder er der en pivert. I lommen har flodhesten Axel en ring, en pivert, sider af en bog i knitrende papir, mærkater. Han har en bidering i venstre hånd. Der er meget at opdage. Børnenes sanser stimuleres med dyrets aktiviteter og bløde materialer. Axel er 70 cm høj og også et kæmpe krammedyr. 70 bløde og blide cm! 

Materiale: 100 % polyester og dele af plast. 

1 pivert i foden, 1 stofbog af knitrende papir, bånd, 1 fugl med lyd, 1 bold, en babyflodhest fastgjort til et ben, 1 bidering, 1 brummer, 1 gennemsigtig ring med kugler, 3 små snore, 1 spejl, 1 lomme, blade af knitrende papir til at putte i munden. 

Alder: 3+ mdr


SENSIbul

Stimulerer sanserne
Mærket af sensoriske aktiviteter der lader små børn opleve teksturer, kontraster, lyde med mere, stimulerer alle deres sanser og lader dem opdage verdenen.

Vores SENSIbul-legetøj inkluderer:
- Et væld af sanseoplevelser (høre, mærke, se) uden overstimulering
- Klare farver og skarpe kontraster i det grafiske design, der tiltrækker barnets opmærksomhed og opfordrer dem til at bevæge sig fra en aktivitet til en anden.
- Bløde og komfortable materialer (bløde og børnevenlige materialer), der udvikler deres selvtillid.
- Nemme at gribe fat i (håndtag, ører) og blød polstring til små hænder.

  • Varenummer: 307913
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk