Mærkelige graviditetsgenerMærkelige graviditetsgener

MØDRENE FORTÆLLER - VORES MÆRKELIGESTE GRAVIDITETSGENER!

Du ved, du nok kan forvente kvalme og ondt i ryggen, når du ser de to streger på graviditetstesten, men mange bliver overraskede over, hvad deres gravide krop og psyke ellers byder dem af mærkelige forandringer og cravings.

10 TIPS TIL EN VELLYKKET AMNING

De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.

FIND DEN RIGTIGE BARNEVOGN

Det er både en hyggelig og lidt svær beslutning at vælge barnevogn. Skal det være en almindelig barnevogn eller en duovogn? Skal den have svingbare hjul eller ej? Skal den være blå, grå eller en helt tredje farve?

9 GODE RÅD TIL GRAVIDE

Vi vil gerne hjælpe vores mange kunder med gode råd og tips under graviditeten og i den første tid efter fødslen.

HOLD ET SKRÆDDERSYET BABYSHOWER

Ingen siger, at et babyshower skal gøres på en helt bestemt måde. Det vigtigste er at gøre lige præcis det, der vil gøre netop din veninde allermest glad.

7 MYTER OM DIN GRAVIDITET

Der findes et hav af graviditetsmyter, der bliver fortalt igen og igen, når en ny veninde, søster eller kollega kommer i lykkelige omstændigheder. Men det er langt fra alle de vedtagne sandheder, der rent faktisk passer.

AMNING OG BRYSTPUMPE

Er du i tvivl om du skal bruge en brystpumpe? Der kan være flere grunde til, at du får brug for at bruge en brystpumpe, enten som supplement eller erstatning for amningen. Hvis dit barn er for tidligt født, er for sygt eller af andre grunde for svagt til at sutte.

HER ER TEGNENE PÅ FØDSELSDEPRESSION

Forældres reaktioner efter en fødsel kan være meget forskellige. For nogle er det en næsten ekstatisk lykke - for andre er virkeligheden knap så overstadig.