Lagerflyt - du skal forvente længere leveringstid. Vi ekspederer ordrer igen fra onsdag d. 28/7.

Garderobe

Begyndersko

SKOGUIDE

Det er vigtigt at kontrollere dit barns sko flere gange årligt, da fødderne konstant vokser og ændrer form, proportioner og struktur. Vi har samlet 10 tips til når du skal ud at finde sko til dit barn."

BABYSAMS TØJGUIDE

I BabySam har vi alt, hvad du har brug for til dit barns garderobe, både til inde og ude. Gå på opdagelse mellem bøjlerne i vores butikker eller her på webshoppen. Vi har sjove farver, fine prints og lækre materialer til cool outfits både til baby og op til 6 år.

Sommer baby

GODE RÅD TIL SOMMERBABY

Når et lille nyt familiemedlem melder sin ankomst, går jagten på tøj, legetøj, barnevogn og en masse andet udstyr ind. Her får du et par gode råd og eksempler på, hvad du skal have til din sommerbaby.

Tips til at putte dit barn

VELKOMMEN TIL VERDEN

Hvor meget tøj bruger en baby på cirka 3,5 kg og 54 cm? Og hvad skal du ellers huske at have klar? Tjek her på huskelisten, om du er babyklar.


SÅDAN FINDER DU DEN BEDSTE FLYVERDRAGT

Efteråret er lig med skiftende vejr og mange udendørsaktiviteter. Derfor er det vigtigt, at dit barn er ordentligt klædt på fra top til tå. Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når dit barn skal have en ny flyverdragt. Her får du et par gode tips med på vejen.


TIPS TIL DE SMÅS FERIEKUFFERT

Det kan synes uoverskueligt at pakke til baby eller børn når I skal på ferie, men hvis det snart er det ferietid, og kufferterne bare venter på at blive pakket, så tjek vores liste og se, om du har husket det hele.


PAKKELISTE - SKIFERIE MED BØRN

Skal du og din familie ud at nyde den smukke sne på et par ski her i vinteren? Det er højsæson for skiferie, og det er sjovt og hyggeligt at tage børnene med til de hvide løjper, måske for første gang. For at få en god tur er der rigtig meget, man skal huske på, så de små guldklumper kan holde sig varme og have det behageligt på turen.

Budget vs. luksusbaby

KLÆD DIT BARN PÅ TIL KULDEN

Små børn har brug for dobbelt så meget beskyttelse som en voksen. Det er en god ide at bruge lag på lag metoden, så du hurtigt kan regulere temperaturen i forhold til omstændighederne.

HUSK HATTEN/HUEN TIL DE SMÅ KRUTUGLER

Børn har brug for ekstra varme. Selv når det bare er køligt udenfor, skal dit barn have hat på, da børn hurtigt fryser om ørerne. Hvis dit barn har meget let ved at blive kold om ørerne, så brug evt. en elefanthue med ekstra membran ved ørerne, som giver ekstra beskyttelse mod vinden.​​​​​​​


GODE RÅD TIL VALG AF OVERTØJ

Det kan være en jungle at vælge overtøj til dit barn. Sørg for at tage dit barn med ned i vores butik, så vi kan hjælpe dig med dine behov og sørge for, at du får den rette størrelse..


HAR DU TJEKKET VANDSØJLETRYKKET I DIT BARNS OVERTØJ?

Har du tjekket vandsøjletryk i dit barns regntøj? Vandsøjletryk, også kaldet vandtæthed, er vigtig når du vælger overtøj til dit barn. Vi anbefaler en vandtæthed på mindst 5.000, så dit barn kan holdes tør en hel dag ude.

TERMO & LÆDERSTØVLER

Både foret og vandtætte læderstøvler og termostøvler er gode til efterårs og vintermånederne. De klarer de fleste vandpytter og er nemme at rengøre. Dit barns fusser holdes varme og tørre, og der er plads til masser af leg udenfor.

BEGYNDERSKO

Vi taler om begyndersko, men hvornår skal man egentlig begynde? Få hér en guide til begyndersko, og giv dit barn de bedste forudsætninger, når de første skridt tages.​​​​​​​


SANDALER

Sandaler er sommerens fodtøj og giver luft til aktive fødder. Det er vigtigt med et godt stykke fodtøj, der giver dit barn frihed til at give sig hen under legen. Sandalerne skal passe til barnets fod, vejret og leve op til dets formål.


MYTER & FAKTA OMKRING ULD

Der er en del myter omkring uld, som måske førhen var sande, men som efterhånden ikke har meget på sig. Uld har så mange kvaliteter, som du og din baby virkelig kan nyde godt af, derfor vil vi tage fat i et par af de myter, der er og give dig, måske ny viden, omkring uld.

ER DET SVÆRT AT VASKE ULD?

Mange tror, det er svært at holde uld rent ogt pænt, fordi det kan krympe og reagerer forskelligt på at blive vasket. Heldigvis behøver uld faktisk ikke at blive vasket særlig tit, da det er selvrensende. Læs mere her.

GODE RÅD TIL VALG AF TERMOTØJ & REGNTØJ TIL DIT BARN

Vælg forstærkninger på knæ og albuer, ribkanter, god åndbarhed og reflekser – her er alle de råd, du har brug for, så du kan klæde dit barn på i en kold, våd årstid i det rigtige regntøj og termotøj.


HUSKELISTE TIL FØRSTE DAG I VUGGESTUEN

Når din baby skal starte i vuggestue eller hos en dagplejer, skal I bruge en del tøj og udstyr, I ikke nødvendigvis har haft brug for før nu. Her får du en oversigt over både ting, der er need-to-have og nice-to-have.


FORDELE VED ULDTØJ

Om ikke så længe melder efteråret sin ankomst både i vindstyrke, køligere og kedeligt vejr - en årstid, hvor vi igen skal til at pakke os ind. Børn leger meget udendørs og har derfor brug for et beskyttende sæt tøj, men det er ofte vanskeligt som forælder at vurdere, hvor mange lag du skal give dit barn på.

OVERGANGSTØJ TIL BØRN - TØJ TIL FORÅR & EFTERÅR

Det kan være lidt svært at finde ud af, hvilket tøj du skal give dit barn på i forårs- og efterårsperioden. Det vekslende vejr kan hurtigt give de små poder forkølelse og snottede næser. For at undgå dette bedst muligt skal du klæde dit barn i flere lag og i materialer, som er åndbare og temperaturjusterende. Her kan du læse mere.

Ud at flyve med børn

TØJ & SKO STØRRELSESGUIDE

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til den rette størrelse, når du skal købe tøj til de mindste.Det vil vi naturligvis rigtig gerne hjælpe dig med. Vi har derfor her samlet en størrelsesguide til tøj og sko, som kan hjælpe dig videre.


TIPS TIL INSTITUTIONS GARDEROBEN

Når den lille skal starte i institution er der altid en del som skal medbringes hjemmefra. Hvad enten du har et vuggestuebarn, eller et børnehavebarn, så har vi her en liste klar, som du kan tage udgangspunkt i. Hvad du skal medbringe, kan være forskelligt fra sted til sted, men med denne liste kan det ikke gå helt galt.


SNEMAND FROST & FRØKEN TØ

Når vinteren er over os, gælder det om at finde det rigtige tøj til både de iskolde og de mere sjaskede og smattede dage.

STYR PÅ DIT BARNS GARDEROBE

Har du brug for et overblik, er her et årshjul over, hvornår du med fordel kan investere i hvad til dit barns garderobe.

ULD GIVER DIT BARN ÅNDBARHED & VARME

Uld er både varmt og åndbart, og er derfor det perfekte valg, når du klæder dit barn på. Ulden temperaturjusterer sig selv og lader huden ånde, og så er den fugtabsorberende, så din baby ikke bliver fugtig af sved, når der leges og tumles både inde og ude.


BØRNESKO

Aktivitetsniveauet hos børn er højt — ikke mindst når de løber og leger udendørs. Derfor er det vigtigt med et godt stykke fodtøj, der giver dit barn frihed til at give sig hen. Skoene skal passe til barnets fod, vejret og leve op til dets formål.


BØRNEFØDDER ER IKKE SOM DE VOKSNES

Det er vigtigt at kontrollere dit barns sko flere gange årligt, da de konstant vokser og ændrer form, proportioner og struktur. Skoene skal heller ikke være for store, da det vil være besværligt at gå rundt i.

Budget vs. luksusbaby

FINGERVANTER ELLER LUFFER TIL DIT BARN

Drømmer du om at holde ferie i en af Europas skønne storbyer denne sommer, så fortvivl ej. Du kan sagtens have de små med. Blogger og mor til tre, Helle Sandby, giver sine bedste tips til storbyferier med børn her.

MOTORISK AKTIVE BØRN OG ULD

Uld er både varmt og åndbart, og er derfor det perfekte valg, når du klæder dit barn på. Ulden temperaturjusterer sig selv og lader huden ånde, og så er den fugtabsorberende, så din baby ikke bliver fugtig af sved, når der leges og tumles både inde og ude.


GUMMISTØVLER MED BEVÆGELSE FOR FUSSERNE

Aktivitetsniveauet hos børn er højt — ikke mindst når de løber og leger udendørs. Derfor er det vigtigt med et godt stykke fodtøj, der giver dit barn frihed til at give sig hen. Skoene skal passe til barnets fod, vejret og leve op til dets formål.


VÆLG DET RIGTIGE SKITØJ TIL BØRNENE

Når du tager din familie med på skiferie, er det vigtigt at pakke kufferten med dejligt varmt tøj, så de små poder kan holde sig varme og tørre, når de suser ned af skibakkerne og leger i sneen. I dette indlæg guider vi dig til, hvordan du vælger det rigtige skitøj til dine børn.

Uld er perfekt

ULD ER PERFEKT TIL DET DANSKE VEJR

Børn har brug for godt og funktionelt tøj til det omskiftelige vejr her i Danmark, både inde og ude. Uldtøj er fantastisk både til leg og tumlen ude, men også til nattetimerne.

Plejetips til puslebordet

PAK TIL VUGGESTUEN

Hvad skal du have med til dit barn, når vuggestuelivet  begynder? Med en praktisk guide har I det bedste udgangspunkt for en tryg start.


FRI FOR KEMI I TØJ

Få svar på, hvad du skal gøre for at beskytte dit barn bedst muligt mod skadelige stoffer, når du køber tøj.


BLØD ULD ÅRET RUNDT

For 40 år siden sendte Joha for første gang uldundertøj i handlen. Siden er den bløde merinould blevet et uundværligt element i børnegarderoben både sommer og vinter.


7 RÅD TIL STRØMPER, DER GØR SMÅ FØDDER GODT

Dit barn får bare en bedre dag, når strømperne bliver på foden, er lette at tage på og hverken kradser eller klumper sammen. Mp Denmark, som har produceret kvalitetsstrømper i mere end 80 år, guider dig til at finde parret, der tager sig kærligt af dit barns fødder.