9 tips: Få en fantastisk flyvetur med baby

De fleste børnefamilier elsker at rejse, men flere timer på et lille flysæde kan godt være en udfordring for både dig og den lille.

Få 9 gode tips til at flyve med baby, så I får den bedste start på ferien.

Først og fremmest handler det om at gøre det så nemt for dig selv som muligt, når baby skal med ud at flyve. Hvis du som forælder er rolig og fattet, kan du tage de fleste udfordringer med en lille baby som rejsemakker med et smil – og det smitter af på din babys humør. Her får du ni gode tips til en succesfuld flyvetur.


1. Kom i god tid

Sørg for at have god tid i lufthavnen, så hele tidsplanen ikke vælter, fordi du lige må skifte en ble eller amme en ekstra gang. Alting tager bare lidt ekstra tid med en baby.


2. Barcelona eller Bali?

Overvej længden på flyrejsen. Hvis det er første gang, din baby skal ud at flyve, er det måske en god idé, at rejsen ikke går til Bali med flere skift og mange timer ombord. Skal du flyve langt med baby, så gå efter en afgang, hvor I flyver om natten, så turen harmonerer med din babys døgnrytme.

3. Book en bassinet

På lange ture kan du booke en bassinet til baby – en slags vugge, der hænger på væggen i flyet lige foran jeres sæder. Det gør turen meget mere behagelig for alle. Men vær hurtig på aftrækkeren. Der er rift om dem.4. Lag på lag

Giv din baby – og dig selv – flere tynde lag tøj på, så du nemt kan tage af og på undervejs.5. Giv dig selv frie hænder

Hav en bæresele med, eller benyt en af lufthavnens låneklapvogne, der står lige efter Security og som kan tages med helt ud til gaten.

​​​​​​​

6. Undgå propper i ørene

Hvis dit barn ammer eller tager flaske, kan du med stor fordel give mælk under takeoff og landing, da det aflaster trykket i ørerne, når din baby synker. Ellers kan du give en flaske vand og en sut.

Omni 360 Cool Air - Onyx Black
Ergobaby
Omni 360 Cool Air - Onyx Black
1,399.00 DKK
Online
23 butikker

​​​​​​​7. Husk babydynen

Selv om I rejser et varmt sted hen, så tag din babys egen dyne med i flyet. Den er genial til skabe tryghed – og kan også bruges til at lægge under din arm, hvis babys sover på dig undervejs.


8.  Pak nem mad til din baby

Glem alt om hjemmelavet, økologisk grød og mos, og gør det nemt for dig selv ved at pakke færdige grød- og frugtmos i smoothieposer – så undgår du babymad over alt.


9. Masser af underholdning​​​​​​​

Hav små pakker med nyt legetøj med i tasken, og præsenter kun et enkelt ad gangen – så er der hele tiden noget nyt og spændende at hive op ad tasken undervejs. Er din baby lidt større, kan du også pakke masser af små snacks som tidsfordriv – smoothie, rosiner, blåbær, ostehaps osv.

Relaterede artikler

UD OG FLYVE MED BØRNENE

Det er fantastisk at kunne tage baby eller børn med ud at rejse. Det kan dog også være en smule udfordrende med stress i lufthavnen, ventetider og sidden stille i flyveren. Det er en god ide at forberede sig, og derfor har vi samlet nogle gode råd til turen for både store og små.

TIPS TIL DE SMÅS FERIEKUFFERT

Hvis det snart er det ferietid, og kufferterne bare venter på at blive pakket, så tjek vores liste og se, om du har husket det hele.

GODE RÅD TIL FERIE MED BABY

Foråret og sommeren er lig med sol, varme og ferie med familien. Uanset hvor turen går hen, så er det vigtigt at pakke det rigtige tøj, udstyr og de rigtige ting til pusletasken til de små poder, så de får en god og komfortabel tur.

MINI GUIDE TIL BILFERIEN

"Er vi der ikke snaaart?" er måske en sætning I hører lidt for ofte, når I begiver jer ud i det danske, eller endda europæiske, landskab. Hvis du mangler inspiration til at holde børnene beskæftiget og humøret højt, så læs endelig videre.