BabySams Tøjguide


8-12-2016

I BabySam har vi alt, hvad du har brug for til dit barns garderobe, både til inde og ude. Gå på opdagelse mellem bøjlerne i vores butikker eller her på webshoppen. Vi har sjove farver, fine prints og lækre materialer til cool outfits både til baby og op til 6 år.

Premature børnetøj, nyfødt og tøj til større børn

I BabySam har vi alt, det du har brug for til dit barns garderobe. Også når de vokser. Vi har tøj i kategorien premature, som er til for tidligt fødte børn med nogle størrelser helt ned i størrelse 40. Derudover har vi babytøj fra 0-1 år, som er helt ned til den nyfødte og hvor det hele skal være blødt. Endeligt har vi kategorien mini, som er børnetøj fra 1-9 år, som passer lige fra vuggestuestart, hvor dragterne bliver afløst af bukser, trøjer og sweatshirts og stadig med plads til bleen, til større børn hvor barnet har smidt bleen, er skudt i vejret skal nu ud og bevæge sig.


Den komplette garderobe til børn

I BabySam dækker vi alle behov indenfor basis, funktion og design.Basis: Bliv dækket godt ind med vores store sortiment bestående af body'er, dragter, t-shirts, strømper, under- og nattøj i basis- samt sæsonens farver.Funktion: Vi har et stort udvalg indenfor regntøj, overtøj, sko og støvler.Design: Vi har alt fra fine pasteller, farverige grafiske prints til cool designs.


BabySams størrelsesguide til børnetøj

Er du i tvivl om hvilken størrelse som passer til hvilken alder, så har vi lavet en oversigt lige her


40-44 cmFor tidligt født
50-65 cmNyfødt
62 cm3 måneder
68 cm6 måneder
74 cm9 måneder
80 cm1 år
86 cm1½ år
92 cm2 år
98 cm3 år
104 cm4 år
110 cm5 år
116 cm6 år
122 cm7 år
128 cm8 år