Uundværligt rejseudstyr

Hvad enten I skal med fly, tog eller bil, kan smart udstyr være guld værd, når rejsen med de små børn skal foregå så nemt og gnidningsfrit som muligt. Her får I syv gode idéer til uunværligt rejseudstyr.

1. PARAPLYKLAPVOGN

En baby, der vakler afsted med 10 meter i timen eller et skrigende barn, der nægter at gå selv, er ikke lige det, man har brug for, når gaten lukker om ti minutter. Løsningen er at smide ungerne op i en paraplyklapvogn, for den må du nemlig gerne have med helt ud til flyet. Nemt og bekvemt.


2. SOLSKÆRM

Børn og små babyer kan blive meget generede af solens skarpe stråler – især, når de skal sove. Det kan derfor være en god idé at sætte solskærme op i bilen, inden I kører afsted.


3. STYR PÅ SAGERNE

Drikkedunk, legetøj, tablet, bamse, rosiner og sutter. Der kan være mange små ting at holde styr på, når børnene skal have en god tur på bagsædet, men med en smart organizer, har I det hele lige ved hånden.​​​​​​​

Joie Nitro LX Paraplyklapvogn - dark pewter
Joie
Joie Nitro LX Paraplyklapvogn - dark pewter
Før 899.00
699.00 DKK
Online
21 butikker
Spar 22%
Dream 1 Rejseseng Inkl. Madras
BeKids
Dream 1 Rejseseng Inkl. Madras
649.90 DKK
Online
26 butikker

4. REJSESENG

Der er ikke altid børnesenge, der hvor I skal holde ferie, og så er en sammenklappelig rejseseng rigtig god at have ved hånden. I kan også bruge den som kravlegård på stranden eller græsplænen i sommerhuset, eller til at lade baby få en udendørs lur i skyggen.


​​​​​​​5. SUTTESNOR


Når sutten ryger på gulvet i flyet eller i bilen, er det ikke altid lige nemt at finde den igen – for ikke at tale om, hvilken mængde af ukendte bakterier, der kan sætte sig på den. Husk derfor suttesnoren, så I slipper for at kravle rundt under sæderne hele tiden.


6. BÆRESELE


En god bæresele kan være helt uundværlig på ferien – både til transporten rundt i lufthavne og på banegårde, men også på selve turen, når I skal på udflugter. Så ved du hele tiden, hvor baby er, og du har stadig to frie hænder – måske til at holde storebror eller -søster i hånden.

7. PULVERCONTAINER

Alle forældre til flaskebørn ved, hvor uendelig besværligt det kan være at bakse med at måle modermælkserstatning op, når man ikke lige står derhjemme ved køkkenbordet. En pulvercontainer kan både bruges til tre afmålte portioner mælkepulver eller til mos, nødder eller andre snacks.Relaterede artikler

UD OG FLYVE MED BØRNENE

Det er fantastisk at kunne tage baby eller børn med ud at rejse. Det kan dog også være en smule udfordrende med stress i lufthavnen, ventetider og sidden stille i flyveren. Det er en god ide at forberede sig, og derfor har vi samlet nogle gode råd til turen for både store og små.

TIPS TIL DE SMÅS FERIEKUFFERT

Hvis det snart er det ferietid, og kufferterne bare venter på at blive pakket, så tjek vores liste og se, om du har husket det hele.

GODE RÅD TIL FERIE MED BABY

Foråret og sommeren er lig med sol, varme og ferie med familien. Uanset hvor turen går hen, så er det vigtigt at pakke det rigtige tøj, udstyr og de rigtige ting til pusletasken til de små poder, så de får en god og komfortabel tur.

MINI GUIDE TIL BILFERIEN

"Er vi der ikke snaaart?" er måske en sætning I hører lidt for ofte, når I begiver jer ud i det danske, eller endda europæiske, landskab. Hvis du mangler inspiration til at holde børnene beskæftiget og humøret højt, så læs endelig videre.