Vælg det rigtige skitøj til børnene


07-09-2015

Når du tager din familie med på skiferie, er det vigtigt at pakke kufferten med dejligt varmt tøj, så de små poder kan holde sig varme og tørre, når de suser ned af skibakkerne og leger i sneen. I dette blogindlæg guider vi dig til, hvordan du vælger det rigtige skitøj til dine børn.


Vælg flere lag til skituren

Vintervejret på skituren kan ofte være utilregneligt, nogle gange fyger sneen andre gange står solen højt på himlen. Sørg derfor for at have forskellige regulerbare lag med til de små. Undertøj i uld inderst, f.eks. en fleecetrøje over og slut så af med en vand- og vindafvisende yderskal – her er både flyverdragter og sæt fint.


Gå efter farverigt og mønstret skitøj

Når du skal købe nyt skitøj til børnene, så anbefaler vi, at du går efter tøj med stærke farver og mønstre, du kan se på lang afstand. Det kan være svært at holde overblikket, så det er en god ide, at dine børn skiller sig ud fra mængden.


Vælg skitøj med god åndbarhed

Det er vigtigt med god komfort og funktionalitet, når du køber skitøj til børnene. Der er masser af aktivitet og leg på skibakkerne, og det er vigtigt at huden kan ånde, men at der stadig ikke kommer kold luft ind. Så tjek altid åndbarhed, vandsøjletryk og vindtæthed.


De rigtige skihandsker til turen

Invester i et par gode luffer eller skihandsker til dine børn. Det er ubehageligt med våde hænder! Skiluffer er gode til de mindste, hvor handsker typisk er et godt valg til de lidt større børn. Til skituren er især læder og Goretex handsker/luffer oplagte valg, da strik, uld og fleece hurtigt bliver gennemblødt.


Gå efter uld produkter på skituren

Gå udenom bomuld når I tager på skitur med børnene, da aktivitetsniveau og temperaturerne varierer meget. Gå i stedet efter uld, som er absorberende, isolerende og åndbart.