Gode råd og tips

Tips til institutionsgarderobenTips til institutionsgarderoben


TIPS TIL INSTITIONSGARDEROBEN

Når den lille skal starte i institution er der altid en del som skal medbringes hjemmefra. Hvad enten du har et vuggestuebarn, eller et børnehavebarn, så har vi her en liste klar, som du kan tage udgangspunkt i.

Budget vs. luksusbabyBudget vs. luksusbaby

BUDGET VS. LUKSUSBABY


Det er ingen hemmelighed, at udstyr til baby kan gå hen og blive en stor udskrivning - men det kan også sagtens gøres på budget.

Advokatens bedste råd til forældreAdvokatens bedste råd til forældre

ADVOKATENS BEDSTE RÅD TIL FORÆLDRE

Familieadvokat Helene Treschow fra TVC Advokatfirma giver indblik i, hvad det juridisk medfører at få et barn. Læs med og bliv klogere på, hvad I som forældre bør tage stilling til.

7 råd til strømper, der gør små fødder det godt 7 råd til strømper, der gør små fødder det godt


7 RÅD TIL STRØMPER , DER GØR SMÅ FØDDER DET GODT

Dit barn får bare en bedre dag, når strømperne bliver på foden, er lette at tage på og hverken kradser eller klumper sammen. Mp Denmark, som har produceret kvalitetsstrømper i mere end 80 år, guider dig til at finde parret, der tager sig kærligt af dit barns fødder.​​​​​​​

Ud at flyve med børnUd at flyve med børn


FÅ EN FANTASTISK FLYVETUR MED BABY

De fleste børnefamilier elsker at rejse, men flere timer på et lille flysæde kan godt være en udfordring for både dig og den lille. Få 9 gode tips til at flyve med baby, så I får den bedste start på ferien.

Flåter og børnFlåter og børn

UNDGÅ FLÅTER OG MYGGESTIK PÅ DIT BARN


Naturen byder på masser af sjove oplevelser, men blandt blomster, biller og sommerfugle finder du også flåter og myg. Få gode råd til at undgå bid og myggestik her.

BabysvømningBabysvømning

BABYSVØMNING - SOM EN FISK I HAVET


Babysvømning er ikke bare sundt for din lille pode– det styrker også jeres relation at lave noget aktivt sammen. Ulrika Færch er ekspert i babysvømning og giver dig her sine bedste råd til gode oplevelser i svømmehallen.

Dit barn sover igennem om nattenDit barn sover igennem om natten


Dit barn sover igennem om natten - du ved det bare ikke

Mange forældre er frustrerede over, at deres lille baby stadig vågner om natten for at spise, blive vugget eller få en sut i munden. Men det betyder faktisk ikke, at barnet ikke sover igennem.


DE 7 MEST STILLEDE SPØRGSMÅL FRA NYBAGTE FORÆLDRE

At få et barn er lig med en helt ny verden for de fleste, som medfører en masse spørgsmål og nye situationer, som de færreste nybagte forældre.

FIND DEN RIGTIGE BARNEVOGN


Skal det være en almindelig barnevogn eller en duovogn? Skal den have svingbare hjul eller ej? Skal den være blå, grå eller en helt tredje farve? Det er lidt ligesom at købe en bil – barnevognen skal fungere til dine behov og samtidig være sikker og praktisk.

10 TIPS TIL EN VELLYKKET AMNING

Her er sundhedsplejerskens 10 tips, du skal kende for en vellykket amning. De fleste mødre ved, at amningen ikke kommer af sig selv, men for de nybagte af slagsen, kan det komme som et chok, at det ikke altid er en selvfølgelighed.


VALG AF REGN- & TERMOTØJ

Når du skal vælge termotøj til dit barn, er det en god idé at gå efter forstærkninger på knæ og numse samt elastikker/ribkant ved hænder, fødder og halsen. På den måde får dit barn ekstra beskyttelse mod kulde og fugt.

Her  er tegnene på en fødselsdepressionHer  er tegnene på en fødselsdepression


TEGNENE PÅ EN FØDSELSDEPRESSION

Forældres reaktioner efter en fødsel kan være meget forskellige. Op mod seks procent af alle forældre bliver ramt af en fødselsdepression ifølge tal fra Sundhed.dk.

Overtøj til børnOvertøj til børn


KLÆD DIT BARN PÅ TIL KULDEN

Småbørn har brug for dobbelt så meget beskyttelse som en voksen. Det er en god ide at bruge lag på lag metoden, så du hurtigt kan regulere temperaturen.

Overtøj til børnOvertøj til børn


GODE RÅD TIL VALG AF OVERTØJ

Det kan være en jungle at vælge overtøj til dit barn. Vi giver gode råd om valg af tøjet til årets koldeste tid.

VandsøjletrykVandsøjletryk


VANDSØJLETRYK I REGNTØJ

Har du tjekket vandsøjletrykket i dit barns regntøj? Vandsøjletryk, også kaldet vandtætheden, er vigtig når du vælger overtøj til dit barn.

Løbecykel til børnLøbecykel til børn


KOM I GANG MED LØBECYKLEN

En løbecykel er lige sagen, hvis dit barn nærmer sig de to år. Den styrker både balance, motorik og selvtillid – og så er det bare sjovt at cykle.

Rejsesenge til børnRejsesenge til børn


HAR DU EN REJSESENG TIL DIT BARN?

En rejseseng er perfekt, når dit barn skal overnatte hos bedste eller et fremmed sted. En rejseseng kan nemlig klappes sammen og er let at transportere.

Uld giver god nattesøvnUld giver god nattesøvn


ULD GIVER GOD NATTESØVN

En forudsætning for en god søvn er, at barnet ikke fryser eller får det for varmt. Her kan uld hjælpe, da det kan regulere barnets kropstemperatur.

Tandbørstning på børnTandbørstning på børn


TIPS TIL TANDBØRSTNING

Gruer du også for at fiske barnets tandbørste frem af kruset, fordi det skaber stor konflikt hver eneste gang? Så læs med her.

Jul med børnJul med børn


DE BEDSTE RÅD TIL EN GOD JUL

Den søde juletid kan hurtigt gå op i hat og briller med overstimulerede børn, gaveorgier og trætte forældre. Her giver tre mødre og fædre deres bedste juleråd til at lade julefreden sænke sig.

Jul med børnJul med børn


BILEN ER LADET MED...

Julen er hjerternes fest, og for nogle betyder det en længere køretur hjem til dem, vi har kær. Men fortvivl ej. Vi iler med gode tips til, hvordan I får køreturen Med fuld opbakning og spændte børn til at gå så let som muligt.​​​​​​​

Giv dine børn en god julGiv dine børn en god jul


SIKRE GAVEHITS TIL DE SMÅ

Den gode gave handler om timing. Vi guider dig her med tre gode gaveideer til de 1, 2 og 3-årige, som med garanti vil vække jubelskrig under juletræet.

Børnefamilie & julBørnefamilie & jul


5 KLASSISKE GAVER

​​​​​​​Der er flere gaver som uden tvivl vil skabe lykke under juletræet. Vi guider dig til de klassiske af slagsen her.

Hvad baby ikke må spiseHvad baby ikke må spise


FØDEVARER DU IKKE MÅ SERVERE FOR BABY

Det er vigtigt at være opmærksom på, at den kost, forældrene spiser, sjældent egner sig som føde for de små med et fordøjelsessystem, som endnu ikke er færdigudviklet.

Plejetips til puslebordetPlejetips til puslebordet

HØJTLÆSNING FOR DE MINDSTE

Det er hyggeligt at læse højt for dit barn, men faktisk kan det også hjælpe dit barn til at klare sig bedre i livet. Så grib en god historie, og sæt jer godt til rette – der er tusindvis af søde, sjove og finurlige historier at vælge imellem.

Plejetips til puslebordetPlejetips til puslebordet


PLEJETIPS TIL PUSLEBORDET

Bleskift er en af de ting, du som forælder kommer til at foretage dig maaange gange i løbet af dit barns første to-tre år!

Plejetips til puslebordetPlejetips til puslebordet

8 FARER I HJEMMET FOR BABY

De første leveår bliver brugt på at tilegne os så meget kendskab og viden om omverden som muligt. Vi sætter her fokus på 8 farer i hjemmet, du ikke skal overse, hvis du har en baby

BegynderskoBegyndersko


BEGYNDERSKO

Vi taler om begyndersko, men hvornår skal man egentlig begynde? Få hér en guide til begyndersko, og giv dit barn de bedste forudsætninger, når de første skridt tages.​​​​​​​

Tips til at putte dit barnTips til at putte dit barn


3 FEDE FIFS TIL AT PUTTE DIT BARN

Som forælder har du formentlig prøvet, at det til tider kan være en kamp at få dit barn til at falde i søvn om aftenen. Som førstegangsforældre til et lille barn kan det være rart at få et par gode råd fra andre forældre med på vejen til, hvordan du kan putte dit barn.

SandalerSandaler


SANDALER

Sandaler er sommerens fodtøj og giver luft til aktive fødder. Sandalerne skal passe til barnets fod, vejret og leve op til dets formål.

Vælg den rigtige flyverdragtVælg den rigtige flyverdragt


FIND DEN BEDSTE FLYVERDRAGT

Efteråret og vinter er lig med skiftende vejr. Derfor er det vigtigt, at dit barn er ordentligt klædt på fra top til tå. Vi giver gode råd til valg af flyverdragt.

amning eller brystpumpeamning eller brystpumpe


AMNING OG BRYSTPUMPE

Har du brug for brystpumpe? Der kan være flere grunde til, at du får brug for at bruge en brystpumpe, enten som supplement eller erstatning for amningen.


MYTER & FAKTA OMKRING ULD

Der er en del myter omkring uld, som måske førhen var sande, men som efterhånden ikke har meget på sig. Uld har så mange kvaliteter, som du og din baby

AutostoleAutostole


VÆLG DEN RIGTIGE AUTOSTOL

Hos BabySam får du professionel rådgivning af vores erfarne, veluddannede og certificerede medarbejdere.


FORÆLDRENES BEDSTE RÅD OM AMNING

Der er mange følelser koblet til det at amme. Det kan gøre afsindigt ondt og i nogle tilfælde, er det ikke muligt for dig som nybagt mor at amme din baby.

Gode råd til gravideGode råd til gravide


​​​​​​​9 GODE RÅD TIL GRAVIDE

Vi vil gerne hjælpe vores mange kunder med gode råd og tips under graviditeten og i den første tid efter fødslen.

Termostøvler til børnTermostøvler til børn


TERMO- OG LÆDERSTØVLER

Både foret og vandtætte læderstøvler og termostøvler er gode til efterårs og vintermånederne. De klarer de fleste vandpytter og er nemme at..

Baby i badBaby i bad


DET SKAL DU BRUGE TIL BABYS BAD

Det er en stor dag, når baby skal have sit første bad. Men hvordan gør man lige?Her giver vi tips til, hvordan badet bliver en dejlig oplevelse for både dig og...

Rengøring af barnevognRengøring af barnevogn


VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BARNEVOGN

En barnevogn kan være en stor udskrivning, men hvis du husker løbende at vedligeholde den, kan den holde i mange år.