Gummistøvler

Når dit barn skal have gummistøvler så gå efter støvler, som er bløde med plads til bevægelighed for fodleddene. Det er også vigtigt, at der er plads til, at alle tæerne kan ligge side om side i snuden. Ellers bliver tæerne mast, og det kan gå ud over fødernes udvikling.

Klassiske gummistøvler eller med foer til børnene

Klassiske gummistøvler er gode til efterårsstart, men vælg et par med foer til de koldere dage. Hvis dit barn ofte får kolde fødder, er det generelt en god ide at lægge en ekstra blød og isolerende sål i bunden. Det er dog mest optimalt med rigtige vinterstøvler i læder eller termo, når vinteren for alvor træder ind.


Gå bananas med gummistøvlerne

Når det kommer til gummistøvler, er det sjovt at skeje lidt ud. Form og materiale gør det nemt at lege med design, farver og mønstre. Så hvorfor ikke gå lidt bananas når du vælger gummistøvler til dit barn, og vælg et par med stjerner, pletter, mariehøner eller selvfølgelig de helt naturgrønne, hvis du bedre kan lide en mere klassisk stil.


Hos BabySam er vi helt vilde med gummistøvlerne fra Celavi, Mikk-Line og Bundgaard. De byder på lidt for en hver smag, og du finder både gummistøvler med og uden foer samt seje termostøvler.