OBS! Vi tilbyder lige nu fri fragt til GLS Pakkeshop. Hjemmelevering nu kun 39,-
Prismatch
Harmony Pump & Feed Set

Harmony Pump & Feed Set

Medela
Harmony Pump & Feed Set Medelas Harmony Pump & Feed sæt leveres komplet med Calma flaskesut og ammeindlæg: alt det, du har brug for når du begynder at udpumpe mælk og made dit barn.
...Læs mere
Harmony Pump & Feed Set
prisDagspris330.00 DKK
VariantOneSize
6 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Produktinformation
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Prismatch

Harmony Pump & Feed Set

Medelas Harmony Pump & Feed sæt leveres komplet med Calma flaskesut og ammeindlæg: alt det, du har brug for når du begynder at udpumpe mælk og made dit barn. Medela Harmony er en manuel enkeltbrystpumpe, der er udviklet til mødre, som primært ammer, og den er velegnet til rejser eller som backup for din elektriske pumpe. Den er lille, let og nem at transportere.

Mødre, som forventer at amme hele tiden, synes måske at små, manuelle brystpumper er unødvendige, men det er altid en god ide at have en let og kompakt løsning klar. De fleste mødre vil opleve situationer, hvor det er mere behageligt og praktisk at udpumpe mælk. Pumpen er især velegnet til mødre, der rejser meget. Den kan bruges som reservepumpe for en elektrisk dobbeltpumpe, eller den kan bruges som den eneste pumpe, hvis du ikke udpumper ret tit.

Medela Harmony kræver hverken strøm eller batterier, og den er næsten lydløs. Når du begynder at pumpe, vil du straks bemærke, hvor behagelig den er at bruge. Det er en letvægtspumpe, der ikke fylder ret meget i håndtasken.

Medela Harmonys ergonomiske design er intuitivt og brugervenligt. Den er meget nem at skille ad og rengøre. Håndtaget på den manuelle brystpumpe er designet, så det kan drejes. På den måde kan du altid finde den bedste vinkel til at pumpe mælken ud, uden du behøver at holde armene i en ubehagelig stilling. Håndtaget har en behagelig, blød gummibelægning, der gør pumpningen lidt mere skånsom for hænderne og bidrager til et lavt støjniveau.

Medela Harmony er en af de få manuelle pumper i verden, der gør brug af 2-Phase Expression-teknologien. Brystpumpen simulerer barnets naturlige sugeadfærd ved moderens bryst.
2-Phase-designet betyder, at du for at stimulere mælkenedløbet, begynder at pumpe med den korteste side af pumpens håndtag, hvilket giver en hurtigere sugecyklus, der svarer en sulten babys rytme. Når mælken begynder at flyde, skifter du til den længere side af håndtaget, hvilket giver en langsommere sugecyklus, der udpumper det meste af din mælk.

 

  • Elektrisk: Nej (Manuel)
  • Varenummer: 278392
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk