Her er dit barns behov i fokus

Stokke designer udstyr, der vokser med dit barn. Med Sleepi får du en seng, der kan følge dit barn i 10 år og hele tiden forvandles i takt med jeres skiftende behov.

Det begynder med en baby. Din baby, som er verdens mest bedårende lille menneske, der kommer til verden cirka 3,5 kilo tung og lidt over en halv meter lang. I starten kan du sikkert ikke helt forestille dig, at dit vidunder fordobler sin vægt det første halve år, og at du, inden du får set dig om, har en ivrig tumling, der kravler om benene på dig. Men det sker! I løbet af ingen tid vokser dit barn ud af alt babyudstyr, og derfor kan du blive glad for et gennemtænkt design, når det gælder større investeringer i udstyr, som for eksempel dit barns seng.


Sleepi fra Stokke er designet til at følge dit barns udvikling. Dit barns behov er altid i fokus, og derfor er Sleepi i sin ene form en oval vugge, der omslutter din baby som en tryg lille rede. Senere skal dit barn have bedre plads uden at kunne trille ud, og her forvandler du Sleepi til en tremmeseng. Du kan tage en side af, når dit barn bliver lidt for selvstændig og motorisk dygtig til at finde sig i at skulle løftes ind og ud af sengen.


“Alle vores produkter er designet med henblik på at fremme barnets udvikling og styrke båndet mellem forældre og børn. Sleepi er et sovekoncept med fire løsninger i én seng, der kan bruges, fra dit barn er nyfødt og indtil 10-årsalderen, ” siger Lina Aker, der er designansvarlig på Sleepi.


Holdbart design

Et design, der skal holde i mindst 10 år, skal være så klassisk, at det kan følge forskellige trends og stadig passe til resten af husets stil og indretning. Derfor har Sleepi et klassisk udtryk og består helt enkelt af tremmer, hjul og en særlig god madras. Den enkelthed giver dig mulighed for at skabe din egen stil i sengen med tekstiler og tilbehør. Desuden er det praktisk, at sengen er på hjul og let at få støvsuget under, så nullermænd ikke bliver et af dit barns første ord.


“Sleepi er kun 67 centimeter bred og passer i de fleste rum uden at optage for meget plads. De låsbare hjul gør den nem at rykke rundt med, og tremmerne giver en god luftcirkulation, så dit barn sover godt i sengen,” forklarer designer Lina Aker fra Stokke.


Sleepi er en ny klassiker i rækken af børnemøbler fra Stokke, der begyndte at producere kvalitetsdesign til børnefamilier i 1972, hvor den kendte stol Tripp Trapp kom på markedet. Sleepi-sengen har dermed en solid tradition for kvalitet og gennemtænkte løsninger i ryggen, og spørgsmålet er, om du ikke i det lange løb sparer penge på at købe én seng i stedet for at investere i både vugge, tremmeseng og juniorseng.


En særlig madras

Sleepi er designet med en madras med indbyggede luftkanaler, der gør luftgennemstrømningen exceptionel – og sammen med huller i pladen i bunden skaber det et godt soveklima for dit barn.