Voksi

Holly's By Voksi

Voksi
Den klassiske og tidløse Voksi® Classic+ er en opdateret version af Voksi® Classic.
...Læs mere
Holly's By Voksi
prisDagspris1,999.00 DKK
VariantOneSize
10 stk. på lager - Levering: 1-3 hverdage365 dages returret
Fri levering til Pakkeshop på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Levering
Prismatch

Den klassiske og tidløse Voksi® Classic+ er en opdateret version af Voksi® Classic. Med Voksi® Classic+ får du en super eksklusiv og uundværlig Voksipose til guldklumpen! Denne Voksipose er designet i Holly's klassiske design med firkløvere.

Voksi® Classic+ passer perfekt til barnevognen, men kan også bruges som legetæppe eller dyne. Takket være Voksis smarte bæreplade (som kan tilkøbes) kan Voksi® Classic+ også anvendes som en lift.

 

Unik materialekombination

Med Voksi® Classic+ kan du nemt tilpasse den efter årstiden. Om vinteren kan du nemlig bruge dens vinterdyne, som er i det fineste 100% uld. Den holder dit barn dejlig varm og transporterer fugten væk fra dit barns krop. I de varme måneder kan du skifte vinterdynen ud med en sommerdyne (kan tilkøbes), som er i det skønneste 100% bomuld. På den måde kan du bruge Voksi® Classic+ hele året rundt. Yderstoffet er i 100% bomuld med Bio Finish Eco-belægning, som gør den vind- og vandtæt.

 

Smarte egenskaber, der letter hverdagen

Dens mange foldemuligheder gør, at du kan tilpasse Voksi® Classic+ til dit barns højde, temperaturforholdende og ikke mindst dit barns præferencer. Når du er på besøg hos venner og familie, kan Voksi® Classic+ foldes helt ud og bruges som legetæppe eller dyne. Det skridsikre materiale på bagsiden samt selehuller gør, at dit barn kan sidde sikkert i klapvognen og ikke glider ned. Sutholderen ved hovedstykket sørger for, at dit barn altid har sutten inden for rækkevidde.

 

-Alle materialer er godkendt i henhold til Øko-Tex Standard 100, klasse 1

-Kan åbnes helt op og bruges som legetæppe eller dyne

-Hovedstykket kan nemt justeres og tilpasses efter vejrforholdene

-Selehuller til barnevognen

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk