Husk hatten/huen

Børn har brug for ekstra varme. Selv når det bare er køligt udenfor, skal dit barn have hat på, da børn hurtigt fryser om ørerne. Hvis dit barn har meget let ved at blive kold om ørerne, så brug evt. en elefanthue med ekstra membran ved ørerne, som giver ekstra beskyttelse mod vinden.

Hue - 209
Papfar
Hue - 209
Før 129.95
64.98 DKK
På lager
Spar 50%

Bomuld eller uld hue

Om du skal vælge bomuld eller uld, når du køber huer til din baby, er afhængigt af årstiden. Bomuld i lidt tykkere kvalitet er skønt i overgangsperioderne, da det er både blødt, åndbart og føles rat mod huden. Det er nemt at vaske og kan tåle høje temperaturer.


Uld er derimod perfekt til kolde dage i overgangsperioderne og i vintermånederne. Det har fantastiske evner, som varmeregulering og at det suger fugt fra huden. I overgangsperioderne er det en god ide at gå efter blandingsprodukter af uld og bomuld eller silke og uld.


Få en sød og personlig stil med huer/hatte!

Huer og hatte er noget af det sødeste og en af de accessories, hvor du kan finde søde mønstre og sjove farver. Gå efter din og din babys helt personlige stil mellem nogle af de fineste mærker på vores webshop.