3 forældre:

Hvilken barnevogn har du valgt?

En fiks kombi

“Jeg har en Emmaljunga kombi, som vi valgte, fordi den har en praktisk størrelse. Vi bor i lejlighed og har en altan, som jeg gerne ville have vognen ud på, og jeg kan også nemt komme rundt med tog og bus. Det er smart, at den samtidig er klapvogn og kan lægges helt ned, så der er mulighed for at sove ude lidt længere. Jeg synes, det er en god by-barnevogn. I starten havde vi ikke bil, men den kunne sagtens være i min mors lille bil, og faktisk tog hun ud til sin lokale BabySam og prøvede om modellen kunne være der, inden hun skulle hente os første gang på stationen. Det var jo ret smart!”


Kristine, mor til Felix på 1 måned og Sofie på 3 år

Stor og tryg

“Jeg fik anbefalet en Odder, og jeg synes, det er dejligt, at ligge-
målet i den er så stort. Jeg må konstatere, at jeg får ret store børn, og det er vigtigt for mig, at de kan sove  ude længe. Ulempen er, at den fylder meget i bilen. Men den er god at gå med, og jeg kan lide, at mit barn ligger højt, tæt på mig og ikke nede i klapvognshøjde lige fra starten. Jeg har fået vinterbørn, og jeg synes, at de har ligget godt beskyttet for vind og vejr i vores barnevogn.”


Anna, mor til Siri, 6 måneder, Svend 5 år og Ask 8 år

Praktisk vogn til byen

“Da vi ventede vores søn, købte vi en Bugaboo vogn. Babyverdenen var helt ny for os – vi anede intet om noget som helst. En medarbejder i BabySam rådede os til denne, da vi bor i byen og havde brug for en vogn, der ikke fyldte for meget. Det har vi været glade for, men da jeg hurtigt blev gravid igen, måtte vi have en ny vogn, som begge unger kunne være i. Her valgte vi en vogn, hvor de sad i to lag, da den var smal og nem at komme rundt med på Frederiksberg, hvor vi bor.”


Christine, Marketingschef i BabySam.
Mor til Sonny, 5 år, og Norma, 3 år