Indretning


INSPIRATION TIL JUNIORVÆRELSET

At indrette et værelse til dit barn, så det både kan lege, hygge og holde orden, kan være en ordenlig mundfuld. Stylist Majbritt Olsen fortæller her, hvordan du kan holde juniorværelset ryddeligt ved at skabe gode opbevaringsmuligheder for dit barn.


INSPIRATION TIL BABYVÆRELSET

Det kan være en udfordring at skulle indrette et værelse til en lille ny. Derfor har vi spurgt stylist Majbritt Olsen til råds, så du kan få nogle tips og tricks til hvordan du kan indrette din babys sengehjørne på børneværelset optimalt.


SÅDAN BRUGER DU BABYNEST

Et af de nyeste produkter på markedet til de mindste babyer er en babynest. Her får du en guide til, hvordan du kan bruge babyreden - og råd til, hvad du bestemt ikke skal bruge den til.

Budget vs. luksusbabyBudget vs. luksusbaby

BUDGET VS. LUKSUSBABY


Det er ingen hemmelighed, at udstyr til baby kan gå hen og blive en stor udskrivning - men det kan også sagtens gøres på budget.

Tips til at putte dit barnTips til at putte dit barn

VELKOMMEN TIL VERDEN

Hvor meget tøj bruger en baby på cirka 3,5 kg og 54 cm? Og hvad skal du ellers huske at have klar? Tjek her på huskelisten, om du er babyklar.


INSPIRATION TIL PUSLEPLADS

Puslepladsen er et sted du kommer til at bruge rigtig meget tid med dit barn. Derfor er det vigtigt at du indretter det, så det fungerer for både dig og din baby. Stylist Majbritt Olsen fortæller her, hvordan du bedst muligt kan indrette puslepladsen til den lille ny. Puslebordet er et af de vigtigste elementer på et børneværelse, og det er derfor vigtigt at have funktionalitet og kreativitet for øje.


GUIDE TIL SENG

Mange forældre har det bedst med, at det lille spædbarn sover i nærheden af dem. Derfor vil den første seng ofte være placeret i soveværelset. Faktisk ved man, at mors og fars åndedræt stimulerer babys vejrtrækning, og selvfølgelig vil nærhed også skabe den tryghed, som baby har brug for.

INSPIRATION TIL LEGEPLADS


Et legested til dit barn, i samme rum hvor I bruger mest tid, vil gøre det nemmere, at holde orden på barnets legeting og gør at barnet ikke skal slæbe ting frem og tilbage fra sit værelse. Stylist Majbritt Olsen giver et godt råd til, hvordan du kan skabe børneplads i de voksnes rum. Børn kan nemlig godt lide at være der, hvor de voksne opholder sig.

10 GRUNDE TIL AT NOMI ER EN POPULÆR HØJSTOL

I en hel del danske børnefamilier står der en Nomi højstol fra Evomove. Med god grund. Tjek her, hvilke egenskaber, der gør Nomi til et populært valg som barnets første stol.


GLAD I BAD

9 råd til at gøre din babys første bad til en dejlig oplevelse. Sundhedsplejerske Anette Straadt guider dig på vej.


GUIDE TIL LEGETØJ

Små børn bider i, og sutter på legetøjet. Det stiller store krav til produkterne. Hos BabySam tager vi dette ansvar meget alvorligt. Gennem nøje udvælgelse af de bedste producenter og produkter har vi sikret os, at du trygt kan handle legetøj hos os. Men hvilket legetøj passer bedst til de forskellige alderstrin? Vi har samlet nogle idéer som er alderssvarende til de små og som de vil elske.

FRI FOR KEMI I LEGETØJ

Få svar på, hvad du skal gøre for at beskytte dit barn bedst muligt mod skadelige stoffer. Både i hjemmet, og når du køber legetøj til dit barn.

HER ER DIT BARNS BEHOV I FOKUS

Stokke designer udstyr, der vokser med dit barn. Med Sleepi får du en seng, der kan følge dit barn i 10 år og hele tiden forvandles i takt med jeres skiftende behov.

ØKOLOGI & FINE FARVER PÅ BØRNEVÆRELSET

Det kan godt lade sig gøre at indrette et børneværelse, der er praktisk, pænt og passer på både dit barn og miljøet. Danske Manostiles laver økologisk interiør og babyudstyr i en nordisk og enkel stil, der passer perfekt ind i dit hjem.  


INDRET TIL AT SOVE GODT

I livet med en lille baby kommer du til at tænke på og tale om søvn (både din egen og dit barns) som aldrig før. Søvn er vigtigt – og det betyder noget, hvor du stiller sengen.