Information & tilbagekaldelser


Dato: 15-07-2016


Tilbagetrækning af Sofie La Gigrafe

I forbindelse med dialogen på sociale medier de senest dage omkring Sofie La Girafe har vi valgt at tage varerne ud af butik frem til yderligere uddybende svar fra producenten Vulli.Dvs. det er følgende produkter af naturgummi med ventil, der fjernes fra BabySam butikker: Sofie La Girafe 18 cm (varenr. 266031), So pure sampak (varenr. 274531) og So pure nusseklud & Bidering (vare nr. 278084), Sofie la Girafe + plysgiraf i lækker gavepose (varenr. 266036). Vi henviser til tidligere information fra Precious Toy ApS.


Har du købt en af ovenstående varer inden for de seneste 6 mdr. i BabySam, og er du på trods af nedenstående usikker på, om din giraf er ok, kan du mod bonforevisning få varen byttet pr. kulance i vores BabySam butikker.


Leverandøren Precious Toy:”Ændringer i produktets struktur kan opstå hvis det bliver udsat for høje temperaturer, steriliseres eller på anden vis kommer i kontakt med væske, som kan trænge igennem ventilen, samt opbevares i et fugtigt miljø eller udsættes for direkte sollys. Derfor anbefaler vi også at produktet IKKE steriliseres, koges eller udsættes for direkte varme, men at man altid rengør med en fugtig klud, og samtidig holder for ventilen. Dette vil forlænge holdbarheden af produktet væsentligt.


Al gummimateriale er organisk og vil med tiden mørne eller ændre struktur,  nøjagtig som vi kender det ved alm. narresutter, som jo derfor kun har en anbefalet brugstid på max. 6 uger, da disse bliver udsat for kraftig varme og vand. Da Sophie la Girafe er produceret af 100% ren naturgummi, anbefaler vi derfor også at man jævnligt tjekker produktet for evt. ændringer og i tilfælde af dette smides produktet ud straks.”


Dato: 09-06-2016


Semper tilbagetrækker Mini-Ringar snacks til små børn


Semper tilbagetrækker enkelte batches af Mini-ringar med majs og Mini-ringar med majs og gulerod. En kvalitetskontrol har vist at produkterne indeholder for højt niveau af vitamin B1. Det betyder, at de berørte Mini-ringar produkter ikke smager godt. Semper vurderer, at der ikke er en risiko forbundet med at spise dem. For en sikkerheds skyld vil Semper dog tilbagetrække:


Mini-ringar majs med mindst-holdbar-til-dato 19.04.2017 samt 18.05.2017


Mini-ringar gulerod med mindst-holdbar-til-dato 18.01.2017


Semper beklager det indtrufne og beder forbrugere, som har købt produkterne, om at returnere dem til butikken eller kontakte Sempers Forbrugerrådgivning på: info@semper.dk


Dato: 10-04-2015


Salg af vådservietter sat på hold

Vi har desværre konstateret, at der trods flere test og forsikringer fra vores leverandører af vådservietter også er fundet spor af konserveringsmidlet MI, som kan fremkalde udslæt eller allergi, i et af de mærker vi sælger. Det drejer sig om et parti vådservietter fra mærket "My Baby / Smart Kids". Vi har omgående fjernet de pågældende vådservietter fra vores butikker.


Hvis du har købt sådan en pakke vådservietter fra mærket "My Baby / Smart Kids", skal du komme ind i en af vores butikker, hvor du kan få pengene retur, eller smide pakken ud.


Hos BabySam går vi aldrig på kompromis med dit barns sikkerhed. Derfor stopper vi omgående salget af alle øvrige vådservietter, indtil de enkelte mærker har fremvist behørig test og dokumentation for indholdsstofferne. Dette gøres ud fra et forsigtighedsprincip, idet vi understreger, at vi ikke har fundet MI i de øvrige mærker.