Legetid

INSPIRATION TIL LEGEPLADS

Et legested til dit barn, i samme rum hvor I bruger mest tid, vil gøre det nemmere, at holde orden på barnets legeting og gør at barnet ikke skal slæbe ting frem og tilbage fra sit værelse. Stylist Majbritt Olsen giver et godt råd til, hvordan du kan skabe børneplads i de voksnes rum. Børn kan nemlig godt lide at være der, hvor de voksne opholder sig.

BabysvømningBabysvømning

BABYSVØMNING - SOM EN FISK I HAVET

Babysvømning er ikke bare sundt for din lille pode– det styrker også jeres relation at lave noget aktivt sammen. Ulrika Færch er ekspert i babysvømning og giver dig her sine bedste råd til gode oplevelser i svømmehallen.


GLAD I BAD

9 råd til at gøre din babys første bad til en dejlig oplevelse. Sundhedsplejerske Anette Straadt guider dig på vej.


GUIDE TIL LEGETØJ

Små børn bider i, og sutter på legetøjet. Det stiller store krav til produkterne. Hos BabySam tager vi dette ansvar meget alvorligt. Gennem nøje udvælgelse af de bedste producenter og produkter har vi sikret os, at du trygt kan handle legetøj hos os. Men hvilket legetøj passer bedst til de forskellige alderstrin? Vi har samlet nogle idéer som er alderssvarende til de små og som de vil elske.

SIKRE GAVEHITS TIL DE SMÅ

Den gode gave handler om timing. Vi guider dig her med tre gode gaveideer til de 1, 2 og 3-årige, som med garanti vil vække jubelskrig under juletræet. Den søde juletid venter lige om hjørnet, og det er tid julesjov, hygge med familie og venner og ikke mindst julegaver. Er der små børn på din gaveliste, kan du få masser af inspiration til, hvad der hitter lige nu her.

5 KLASSIKERE TIL UNDER JULETRÆET

​​​​​​De store danske designklassikere vil uden tvivl skabe lykke under juletræet. Vi guider dig til de fineste af slagsen her – måske genkender du også en ting eller to fra din egen barndom.​​​​​​​


SJOV I SOMMERREGNEN

Kalenderen siger sommer, men regnen siler ned. Er det stadig lidt lunt i vejret, er det bare om at komme ud og lege i det våde element. Få inspiration til sjove lege for både store og små.


DET LÆRER DIT BARN MED SIT FØRSTE LEGETØJ

I starten har dit barn mest behov for kontakt med mor og far, men efterhånden vil motorik og sanser have godt af at blive stimuleret med legetøj. Se her, hvad dit barn får ud af sit første legetøj.

7 SKØNNE FORÅRSAKTIVITETER FOR BØRN

Så er foråret her endelig! Forude venter de lune dage og de kalder på masser af skønne aktiviteter i naturen. Hos BabySam er vi vilde med foråret, og vi giver dig her forslag til 7 hyggelige og sjove aktiviteter, du kan lave med dine børn.

Sjov leg på strandenSjov leg på stranden

SJOV LEG PÅ STRANDEN

De fleste børn elsker strandture, hvor sand og vand udgør den skønneste legeplads. Få gode tips til en skøn dag på stranden med de små.​​​​​​​

Budget vs. luksusbabyBudget vs. luksusbaby

BUDGET VS. LUKSUS BABY

Det er ingen hemmelighed, at udstyr til baby kan gå hen og blive en stor udskrivning - men det kan også sagtens gøres på budget.


GAVER TIL 2-ÅRS FØDSELSDAGEN

Der er for alvor kommet gang i motorikken og hænderne, når den lille fylder to år. Og så er det blevet sjovere at lege med andre små børn, der nu bliver inviteret med i legekøkkenet eller hulen.

GAVER TIL 3-ÅRS FØDSELSDAGEN

Der er fuld fart over feltet, når den lille fylder tre år, og så er det blevet rigtig spændende at efterligne det, de voksne laver.

GAVER TIL 1-ÅRS FØDSELSDAGEN

Barnets første fødselsdag er noget helt særligt, og vil du gerne give en gave, der vækker glæde, skal du gå efter legetøj med sjove farver, former og lyde.


BEVÆG DIT BARN

Dit barn skal bevæge sig for at udvikle sig. Så hvad gør du, når den lille ikke kan sidde og skue ud over verden i skråstolen hele tiden? Ergoterapeut Mie Vester guider.

MOTORISK AKTIVE BØRN & ULD

Børn er ofte i bevægelse - de tumler, triller, leger, hopper, kravler og danser. Derfor har de brug for undertøj med bevægelsesfrihed, og som er godt, både når der leges og siddes stille i sandkassen. Uldundertøj er fugtabsorberende og holder derfor dit barn tør og lun i alle situationer.


SÅDAN BLIVER DET NEMT AT VÆRE AKTIV

Hvis du elsker frisk luft og høj puls, hvorfor så sætte tempoet ned, fordi du får et barn? Børn trives i en aktiv livsstil, og du bliver en gladere forælder.


FRI FOR KEMI I TØJ

Få svar på, hvad du skal gøre for at beskytte dit barn bedst muligt mod skadelige stoffer, når du køber tøj.


TID TIL SAND, VAND & SOL

Guide til at sende dit barn direkte ud i sommeren iført solsikkert badetøj.

FRI FOR KEMI I LEGETØJ

Få svar på, hvad du skal gøre for at beskytte dit barn bedst muligt mod skadelige stoffer. Både i hjemmet, og når du køber legetøj til dit barn.

ØKOLOGI & FINE FARVER PÅ BØRNEVÆRELSET

Det kan godt lade sig gøre at indrette et børneværelse, der er praktisk, pænt og passer på både dit barn og miljøet. Danske Manostiles laver økologisk interiør og babyudstyr i en nordisk og enkel stil, der passer perfekt ind i dit hjem.  


NÅR DIT BARN SKAL PASSES UDE

Der kommer en dag, hvor mor og far skal alene i byen igen. Familiepsykolog Heidi Agerkvist giver gode råd til, hvornår og hvordan det er trygt at få passet dit barn første gang.

Plejetips til puslebordetPlejetips til puslebordet

PAK TIL VUGGESTUEN

Hvad skal du have med til dit barn, når vuggestuelivet  begynder? Med en praktisk guide har I det bedste udgangspunkt for en tryg start.

TUMLEBØRN ER SUNDE BØRN

Din baby skal have bunden i vejret, når I pusler, og din tumling skal ud og trille i græsset. Fysioterapeut Medde Lykke Vognsen er forfatter til bogen ”Leg & balance – Intelligente bevægelseslege til børn 0-18 måneder”. Hun har et par gode råd til at begynde på.