Hyggehjørne med de voksne

Et legested til dit barn, i samme rum hvor I bruger mest tid, vil gøre det nemmere, at holde orden på barnets legeting og gør at barnet ikke skal slæbe ting frem og tilbage fra sit værelse. Stylist Majbritt Olsen giver et godt råd til, hvordan du kan skabe børneplads i de voksnes rum. Børn kan nemlig godt lide at være der, hvor de voksne opholder sig. 

Stuen er et godt eksempel på et sted, hvor det er oplagt at skabe en hyggekrog til børnene. Børn kan godt lide at være der, hvor de voksne er, og hvis I har nok med plads i stuen, er et lille hjørne indrettet til børnene i hjørnet en rigtig god idé. Indret med et lille bord og et par stole, og vælg møbler, der passer til den resterende del af stuen, så det matcher. Find kurve eller kasser til opbevaring af legetøj, så det ikke ligger ud over hele gulvet i stuen, og kombinér med fine vaser og figurer, som kan give et fint udtryk.En hyggekrog til børnene i stuen gør det nemmere for hele familien at være samlet, selv om I ikke nødvendigvis laver de samme ting, men bare opholder jer i samme rum.

Apple Braided Storage
ferm Living
Apple Braided Storage
599.00 DKK
Online
1 butik
LEGO Opbevaringskasse 8 - Sand Grøn
Kun i webshop
LEGO Storage
LEGO Opbevaringskasse 8 - Sand Grøn
239.95 DKK
Online
1 butik
Kanin Bamse - JellyCat - Beige - Stor
JellyCat
Kanin Bamse - JellyCat - Beige - Stor
289.95 DKK
Online
22 butikker

Relaterede artikler

INSPIRATION TIL JUNIORVÆRELSE

At indrette et værelse til dit barn, så det både kan lege, hygge og holde orden, kan være en ordenlig mundfuld. Her giver stylist Majbritt Olsen sit bud på hvordan du kan gøre det.

GUIDE TIL KLAPVOGN

Dit barn vokser hver dag og det samme gør dets bevidsthed om omgivelserne. En god klapvogn giver den allerbedste udsigt, når man oplever verden i børnehøjde.

GUIDE TIL BØRNECYKLEN

Når der er forår og sommer i luften med masser af solskin og tørre veje, er det perfekt at lære de små poder at cykle. Eller tage de større børn med ud på hyggelige cykelture i det grønne.

GUIDE TIL LEGETØJ

Hos BabySam tager vi dette ansvar meget alvorligt. Men hvilket legetøj passer bedst til de forskellige alderstrin? Vi har samlet nogle idéer som er alderssvarende til de små og som de vil elske.