Joie Gemm babyautostol, Ember inkl. I-Base

Joie Gemm babyautostol, Ember inkl. I-Base

Joie
Kun i webshop
Joie Gemm babyautostolen er godkendt fra nyfødt 0 - 13 kg. Denne autostol må monteres bagudvendt med bilens sele eller monteres på den base som er inkluderet i prisen.
...Læs mere
pris1,598.00 DKK

45 stk. online

Levering 5-6 hverdage

365 dages returret
Produktinformation
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation

Joie Gemm babyautostolen er godkendt fra nyfødt 0 - 13 kg. Denne autostol må monteres bagudvendt med bilens sele eller monteres på den base som er inkluderet i prisen. Monteres basen er det hurtigt og nemt at klikke babyautostolen på. Denne model har blandt andet:

* Blød spædbarns indsats
* Praktisk håndtage til at bære autostolen i
* Justerbar solskærm

Den kan det, den skal
Denne Gemm babyautostol har et praktisk bærehåndtag, som det er nemt at tage babyautostolen med omkring. Den bløde spædbarns indsats giver god komfort til især det helt lille barn, efterhånden som barnet "fylder" stolen ud, så fjernes dette indlæg blot. Den buede bund giver dig mulighed for at "vugge" barnet mens det sidder i stolen, hvilket er smart hvis du f.eks. er i byen og ikke har din skråstol med.

Flere gode features
Betrækket er aftageligt og må maskinvaskes ved 30 grader skånevask, og kalechen er lavet i strækstof som er UPF50+. Den integrerede 5-punktssele har ekstra pads på skulderne, som giver en bedre komfort for barnet. Denne babyautostol har en justerbar og aftagelig solskærm, og så er stolen let, den vejer kun 4 kg. så selv mor kan bære denne autostol efterhånden som barnet bliver tungere. Der er integreret 5-punktssele har en blød polstring på skulderen, som giver især de små børn en god komfort.

Det er bare nemt og sikkert!
Denne base fra Joie gør kørsel med babyautostol både nemmere og meget mere sikkert. ISOFIX-beslagene låser basen sikkert fast, mens det dobbeltjusterbare støtteben reducerer rotationen ved stød. Testet og certificeret efter den nyeste i-Size-standard. Farveindikatorer bekræfter korrekt installation af base, støtteben og autostol. Så det er stort set umuligt at montere denne base forkert uden at opdage det. Og så er det nemt at på- og afmontere autostolen.

Med eller uden base?

 

Selvom denne babyautostol må selemonteres i bilen, vælger mange nu alligevel at tilkøbe en base. Men en base monteret i bilen, så klikkes babyautostolen bare af og på, hvilket gør det så meget nemmere i dagligdagen. Ud over at det bliver nemmere, så bliver det også meget mere sikkert. Da en autostol som er monteret i en base ikke flytter sig, hvis I skulle komme ud for en trafikulykke. En babyautostol fra Joie, kan monteres på alle Joie klapvogne, og derudover er denne Gemm model certificeret til at må anvendes ombord på fly. Så skal du ud at flyde, så kan denne autostol medbringes og bruges i flyet.Men tjek altid dette med dit flyselskab, da det kan variere fra fly til fly.

 

Udover en base er det også rart at have en babyspejl, så du kan se barnet mens du kører bilen. Solskærme til sidevinduerne er også et must, især med små børn.

 

Specifikationer på autostol:

Mål: H: 57 B: 43,5 D: 65 cm.
Vægt: 4 kg.
Monteres med bilens sele
Base kan tilkøbes
Sidebeskyttelse
Aftagelig babyindsats
Aftagelig betræk som må maskinvaskes ved 30 grader
Ergonomisk håndtag med blødt greb
Justerbar og aftagelig solskærm
Integreret 5-punktssele
Flyvemaskine certificeret

 

Specifikationer på base:

Mål: H:60 målt fra gulvet B: 32 D: 63 cm.
Vægt: 6,2 kg.
Kræver ISOFIX
Passer med med Joie Gemm & i-Gemm  autostole
Farveindikatorer ved isofix beslag
Justerbart støtteben

 

Se manual for selemontering her:

Se manual for montering i base her:

  • Montering: Sele
  • Stolens retning: Bagudvendt
  • Varenummer: 278574, 293626
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk