Manostiles

Junior Sengetøj Fra Manostiles - Chalk

Manostiles
Junior sengetøj fra Manostiles.  Manostiles børnesengetøj er lavet i 100 % økologisk bomuld, hvor kun det bedste er godt nok. Nordic Sky børnesengetøj er designet til både drenge og piger.
...Læs mere
Junior Sengetøj Fra Manostiles - Chalk
prisSpar 224,98Før 449,95224,97 DKK
VariantOneSize
Udsolgt i webshop365 dages returret
Fri levering med GLS Pakkeshop på køb over 299 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer

Junior sengetøj fra Manostiles. 

Manostiles børnesengetøj er lavet i 100 % økologisk bomuld, hvor kun det bedste er godt nok. Nordic Sky børnesengetøj er designet til både drenge og piger.
Designet er enkelt og æstetisk og samtidig med de rolige og nordiske farver. Den bedste gave du kan give dit barn er en god søvn. Søvn giver overskud – glæde og smil. 
Materialet er meget blødt og slidstærkt og der er tænkt på børnene hele vejen igennem. Sengetøjet tåler nemt en tur i de kreative hjørner, hvor der bygges en hule, med på sofaen til en god bog, og når der drømmes sødt om natten.

Mål: 100x140
Materiale: 100% Økologisk bomuld
Vask: 40 grader

Nordic Sky - er et univers af nordiske farver og fænomener. Nordic Sky er et æstetisk univers der er inspiration til vores kollektion. Den nordiske himmel er speciel og skaber det særlige æteriske lys. De evigt skiftende grå og blålige farvetoner der til sidst blander sig med solens varme glød. Med kollektionen Nordic Sky ønsker vi at afspejle denne form for ukompliceret æstetik, man finder i det nordiske lys og i nordisk design. Vores grafiske designlinje tager udgangspunkt i jordens sand, havets strømme og himlens farver.

 

Velkommen til en verden der mest tilhører børnene. Blødt økologisk bomuld, der er slidstærkt og nemt tåler en tur i de kreative hjørner, hvor der leges og bygges huler.

 

 

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk