Kender du typen?

Hvis du var en højstol, ville du så være klassisk, økologisk, moderne eller bare en stol i en frisk farve? Vi guider dig gennem stolevalget med et glimt i øjet.

Den klassiske

Tripp Trapp

I bliver ikke en mere typisk dansk børnefamilie end med denne stol ved spisebordet. Måske sad du selv på én som barn? Siden er der sket en designrevolution, så højstolen nu fås i et væld af farver og har mere tilbehør. Den holder godt i størrelsen, fordi sæde og fodplade kan justeres i højde og dybde.


Tilbehør

Babysæt med bøjle og rygstøtte. Hynde til ryg og sæde i flere stoffer og en babybakke.

Den organiske

Nomi


Alt er praktisk og gennemtænkt på den øko-organiske måde: Bæredygtige materialer, der er nemme at rengøre. Sæde og fodstøtte kan justeres uden brug af værktøj. Stolen er på hjul og designet i en form, så den ikke vælter bagover, selv med ivrige, bevægeglade børn ved bordet. Den findes i mange farvekombinationer.


Tilbehør

Babyindsats, så stolen kan bruges fra den spæde start, en minibøjle, til når dit barn selv kan sidde. Hynder til sæde og ryg og en praktisk bakke, når dit barn tager fat på skemaden.

Den systematiske

Lemo

Du køber et siddesystem, der vil gøre alle, der tænker praktisk og økonomisk langsigtet, helt lykkelige. Her får du en 4-i-1-løsning, hvor dit barn først kan trone i babyskråstolen og fortsætte i et baby set, indtil du kan tage tilbehøret af og lade junior selv kravle op. Skolebørn kan bruge stolen ved skrivebordet.


Tilbehør

Skråstol (bouncer) til at klikke af og på, baby set med rygstøtte, siddepude og en bakke.