Klassisk design med nye features

Prime er en spritny barnevogn fra Scandia, der trækker nostalgiske spor tilbage til starten af 1950’erne, hvor de første eksklusive Scandia-barnevogne så dagens lys.

"Den lille kan nyde sin køretur i lune og hyggelige omgivelser, mens mor glæder sig over vognens elegante linier og alle de praktiske behageligheder, der er forbundet med en moderne Scandia vogn."


Sådan lød det, da Scandia Barnevognsfabrik sendte sit første katalog på gaden i 1952 med otte nye elegante barnevogne. Vognene var designet med stålkarrosseri, quiltet forlæder, op til 16” store hjul og modelnavne som ”Inge”, ”Kirsten” og ”Tove”. Siden dengang er der sket meget med både design, materialer og features på de moderne Scandia-vogne, men de elegante linjer og praktiske behageligheder er stadig i fokus, hvilket den nyeste 2018-model, Prime, er et godt eksempel på.


Svingbare eller faste hjul
Det moderne design er stilrent og elegant, og du vælger selv, om barnevognen skal have et stel med faste eller svingbare hjul – bor du i byen, gør sidstnævnte det meget lettere at komme rundt og ind og ud af tog og busser. Det autentiske stålkarosseri er også for længst skiftet ud med en meget lettere barnevognskasse med smudsafvisende yderstof og ventilation, solskygge og lille indvendig lomme i kalechen.  

​​​​​​​
Smarte features
Derudover byder Prime-modellen på flere smarte features, der gør livet lidt lettere som mor. Den har for eksempel justerbart "læder"styr og en god stor varekurv, hvor der er plads til både pusletaske, bleer og indkøb. Men der er også tænkt i små detaljer som en indvendig opbevaringslomme i fodenden, så du nemt kan holde styr på pung, nøgler, telefon eller hvad du ellers har brug for at have lige ved hånden. Scandia Prime fås kun i Babysam.
​​​​​​​

3 tips: Sådan vælger du den rigtige barnevogn

1. Vælg efter behov. Har du for en mindre vogn, der er let at mingelere rundt med i byen, eller skal du primært gå lange ture i skoven?

2. Prøvekør barnevognen i butikken, og giv dig god tid. Ellers kan du ikke mærke, om den passer til dig.
​​​​​​​

3. Klap barnevognen sammen. Det er vigtigt, at den er nem og hurtig at liggeom i bagagerummet, hvis du har bil.

Relaterede artikler

GUIDE TIL BARNEVOGNEN

Inden du begiver dig ud i et vigtigt valg, som køb af barnevogn, er der nogle ting, du skal overveje. Den første køreglæde er vigtig, og det er derfor altafgørende, at I anskaffer jer et velfungerende og praktisk køretøj, der passer til netop jeres behov og livsstil.

FIND DEN RIGTIGE BARNEVOGN

En Oddervogn er klassisk dansk design skræddersyet til danske børn, der typisk sover ude i al slags vejr. Få tips til hvordan du vælger den rigtige barnevogn til dine behov.

VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BARNE- & KLAPVOGN

Barnevogn og klapvogn kan være en stor udskrivning, men hvis du husker løbende at vedligeholde dine vogne, kan de holde i mange år. Vi har samlet nogle gode tips og tricks til, hvordan du holder barnevogn og klapvogn godt kørende.

GUIDE TIL KLAPVOGN

Dit barn vokser hver dag, og før du aner det, er det tid til en klapvogn, hvor dit barn kan nyde et godt udsyn til verden. Vi har svar på 7 spørgsmål om klapvogne, når du skal på indkøb.