Kombivogn:

Forvandl din barnevogn til klapvogn

Med et klapvognsæde kan du nemt bygge din Emmaljunga barnevogn om til en moderne klapvogn med vendbart sæde. 

Dit lille barn kommer til at få brug for både en barnevogn og en klapvogn i løbet af sine første år. I stedet for at investere i to vogne kan du med et ekstra sæde snildt bygge din Emmaljunga barnevogn om til klapvogn, så du får to vogne i ét.Kombivogn med god plads

I modsætning til andre kombivogne, der typisk har et mindre liggemål, vokser dit barn ikke ud af Emmaljungas barnevognsdel lige med det samme. NXT90B har nemlig en luksuriøs barnevognskasse med et liggemål på hele 98 cm. Dermed er der både god plads til en kørepose, og dit barn kan sove i den op til, det er tre år.


3 tips: Sådan vælger du den rigtige kombivogn


1. Vælg efter behov. Har du for en mindre vogn, der er let at manøvrere rundt i byen, eller skal du primært gå lange ture i skoven?


2. Prøvekør vognen i butikken, og giv dig god tid. Ellers kan du ikke mærke, om den passer til dig.


3. Klap vognen sammen. Det er vigtigt, at den er nem og hurtig at smide om i bagagerummet, hvis du har bil.

Klapvogn med et klik

Når dit barn bliver seks måneder og begynder at kunne sidde op selv, er det rart med en klapvogn, så det bedre kan opleve verden. Her har du to muligheder for at forvandle din barnevogn til en moderne klapvogn ved at klikke et separat klapvognssæde på stellet.


NXT90F-sædet giver mulighed for en helt flad liggeposition, mens NXT90-sædet har en mere ergonomisk liggestilling. Uanset hvilket du vælger, får du en stor og rummelig klapvognsdel, der er vendbar, så barnet kan vende ind mod dig eller ud mod verden alt efter humør.


​​​​​​​Nem at køre med

Uanset om du har barnevogns- eller klapvognsdelen på, har vognen en fantastisk kørekomfort med god affjedring, og den er nem at manøvrere, når du går på smalle fortove eller skal ind og ud af busser eller tog.

Relaterede artikler

GUIDE TIL BARNEVOGNEN

Inden du begiver dig ud i et vigtigt valg, som køb af barnevogn, er der nogle ting, du skal overveje. Den første køreglæde er vigtig, og det er derfor altafgørende, at I anskaffer jer et velfungerende og praktisk køretøj, der passer til netop jeres behov og livsstil.

VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BARNE- & KLAPVOGN

Barnevogn og klapvogn kan være en stor udskrivning, men hvis du husker løbende at vedligeholde dine vogne, kan de holde i mange år. Vi har samlet nogle gode tips og tricks til, hvordan du holder barnevogn og klapvogn godt kørende.

GUIDE TIL KLAPVOGN

Dit barn vokser hver dag, og før du aner det, er det tid til en klapvogn, hvor dit barn kan nyde et godt udsyn til verden. Vi har svar på 7 spørgsmål om klapvogne, når du skal på indkøb.