Konkurrencebetingelser hos BabySam Hjørring - vind din bon


GENERELLE KONKURRENCEBETINGELSER

I forbindelse med åbningen hos BabySam Hjørring d. 14. marts 2023, har én person mulighed for at vinde sin bons værdi op til max 5.000 DKK. Man skal være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark for at deltage.


Konkurrencen afholdes af BabySam A/S.  Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook eller Instagram. Henvendelse vedrørende konkurrencen sendes til marketing@babysam.dk.


DELTAGELSE I KONKURRENCEN

Deltagelse i konkurrencen foregår automatisk i BabySam Hjørring så snart du har oplyst at du er Klub BabySam medlem og foretaget et køb.

Det er således kun medlemmer af Klub BabySam, som foretager et køb fra tirsdag d. 14. marts 2023 i BabySam Hjørring, som er med i lodtrækningen om at vinde sin bons værdi. Man kan max vinde op til 5.000 DKK af sin bon.

Dvs., at hvis du køber for 149,- vinder du 149,- mens hvis du køber for 5.400 kr. – vinder du 5.000 DKK.


TRÆKNING AF VINDER

Vinderen trækkes torsdag d. 16. marts.


KONTAKT TIL VINDEREN

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger der er tilgængelige på vedkommendes Klub BabySam profil. Hvis vinderen ikke har henvendt sig indenfor 14 dage, forbeholder BabySam A/S sig retten til at trække en anden vinder.


OFFENTLIGGØRELSE

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at BabySam A/S må offentliggøre dit fulde navn på Facebook, hvis du vinder konkurrencen.


AFHENTNING

Bonnens værdi udbetales som gavekort hos BabySam Hjørring. Dato og tidspunkt for hvornår dette sker, aftales indbyrdes med den lokale butikschef/personale. Aftentes præmien ikke indenfor 30 dage efter offentliggørelsen, bortfalder vinderens krav på præmien, medmindre andet er aftalt.


OMBYTNING/REKLAMATION

Præmien kan ikke byttes til andre varer eller kontanter.