Konkurrencebetingelser hos BabySam

- Tøm en BabySam butik på 60 sekunder!


GENERELLE KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrencen afholdes af BabySam A/S.

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook eller Instagram.
Henvendelse vedrørende konkurrencen sendes til marketing@babysam.dk.


DELTAGELSE I KONKURRENCEN

Du deltager automatisk i konkurrencen ved at deltage i vores Black Friday LIVE 2023 begivenhed på vores Facebook-profil. Det er således kun brugerer, som har en Facebook-profil der kan deltage.


TRÆKNING OG KONTAKT AF VINDEREN

Der bliver trukket én vinder tirsdag d. 21. november kl. 10 (2 dage før LIVE-eventet) og får direkte besked på Facebook. Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Facebook-profil. Det betyder, at du skal huske at tjekke din "andet" indbakke. Hvis vinderen ikke svarer inden midnat samme dag, forbeholder BabySam A/S sig retten til at trække en ny vinder.


OFFENTLIGGØRELSE

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig, at BabySam A/S må offentliggøre dit navn/by på Facebook, såfremt at du vinder konkurrencen.


SÅDAN MODTAGER DU DIN PRÆMIE

Præmien er at tømme en BabySam butik på 60 sekunder. Vinderen skal kunne møde op fysisk torsdag d. 23. november fra kl. 18:00 i BabySam Viby samt deltage i vores Black Friday LIVE-udsendelse og er derfor med på kamera i tidsrummet kl. 20:00-21:00. Du må meget gerne tage din partner, én veninde, ét familiemedlem eller lign., med til support.


Er du gravid og har vundet konkurrencen, tager vi selvfølgelig ekstra hensyn! Derfor kan du kommunikere til din partner gennem en babyalarm og diktere hvad de skal tage af varer undervejs.


Du/din partner får 60 sekunder til at tømme BabySam butikken, med følgende betingelser:

  • Du må max tage 1 stk. vogn
  • Du må max tage 1 stk. autostol
  • Du må max tage 1 stk. møbel
  • I de resterende varekategorier gælder: Max 2 stk. af samme varenummer (tager du mere end 2 stk. af samme varenummer, skal de overskydende varer retur til butikken)


Du skal kunne transportere varerne fysisk over målstregen inden de 60 sekunder udløber, for at kunne beholde dine indsamlede varer. Vinderen står selv for transportomkostninger i forbindelse med at transportere sig selv (og partner) frem og tilbage til BabySam Viby. Dette gælder også hjemtransport af de varer man vinder.


OMBYTNING/REKLAMATION

Præmien kan ikke byttes til andre varer, kontanter eller gavekort og er ikke omfattet af reklamationsretten eller garanti.